23. oktober 2018
Fra lørdag den 6. januar og frem til den 28. januar kan publikum se en udstilling af 19 lokale kunstnere i hjertet af Hørsholm.
Fra lørdag den 6. januar og frem til den 28. januar kan publikum se en udstilling af 19 lokale kunstnere i hjertet af Hørsholm.
Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I dag åbner Vinterudstilling i Fuglsanghus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I dag åbner Vinterudstilling i Fuglsanghus
Opdateret 06. januar 2018 kl. 09:23
Hørsholm - 06. januar 2018 kl. 05:34
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 6. januar klokken 14.00 holder Aktiv Kunst igen fernisering for årets Vinterudstilling i Fuglsanghus, hvor 19 lokale kunstnere i de kommende uger udstiller deres værker. Publikum kan både se smykker, glas, keramik, grafik og malerier, der pryder vægge og montrer. Det skriver Frederiksborg Amts Avis lørdag.

- Billedet på indbydelsen viser smykker i sølv og blodsten lavet af Annie Vabbersgaard. Annie har været medlem af Aktiv Kunst i mange år og er samtidig kasserer for foreningen, lyder det i en pressemeddelelse fra Aktiv Kunst, hvor kunstneren selv udtaler:

- Jeg kan godt lide at blande forskellige materialer med sølvet, både kobber og bronze, eller som i de viste smykker med blodsten - det giver noget »liv« i smykket«.

Annie Vabbersgaards håndlavede vikingesmykker er lavet med inspiration fra datiden teknikker og materialer, blandet med nutidens materialer og hjælpemidler. Ringene er håndlavede ud fra den rå tråd. De enkelte ringe er ikke slagloddede, men kun bukket sammen. Smykkerne laves ikke i serieproduktion, men som individuelle smykker med deres eget særpræg.

Til ferniseringen vil der være et lille glas og musik fra Hørsholm Musikskole. Alle er velkomne, og udstillingen kan herefter ses alle fredage, lørdage og søndage frem til den 28. januar.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk