23. januar 2019
Hørsholm Kommune vil forbedre hullerne i mobildækningen. Foto: Christian Mikkelsen
Hørsholm Kommune vil forbedre hullerne i mobildækningen. Foto: Christian Mikkelsen
Foto: Christian Mikkelsen FOTO: MIK.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Huller i mobildækningen skal findes og fikses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Huller i mobildækningen skal findes og fikses
Hørsholm - 12. juni 2018 kl. 10:39
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kan være frustrerende, når displayet på telefonen viser »intet signal« midt i en telefonsamtale, eller der ikke er dækning på telefonen, så man lige kan tjekke mailboksen.

Ind i mellem oplever nogle af Hørsholms borgere ifølge Hørsholm Kommune, at der er problemer med mobildækningen i visse områder af kommunen. Men det problem vil kommunen nu til livs.

-Vi ønsker at sikre en god mobildækning for vores borgere, og med denne brede måling og analyse får vi et indblik i, hvor hullerne er. Kommunen har en ambition om at have gode rammebetingelser for alle vores borgere, og dermed sikre en god dækning med nutidens- såvel som fremtidens teknologier, siger formand for Miljø- og Planlægningsudvalget, Kristin Arendt (K) i en pressemeddelelse.

Hørsholm Kommune udfører målinger af både 3G og 4G signalerne samt test af dataforbindelserne i juni, hvorefter målingerne analyseres i samarbejde med en ekstern rådgiver, Netplan. Netplan har tidligere lavet lignende analysearbejde for både Køge, Helsingør og Guldborgsund kommuner, oplyser Hørsholm Kommune i pressemeddelelsen.

Kommunalbestyrelsen præsenteres for resultaterne af kortlægningen samt anbefalinger til konkrete forslag til at opnå bedre mobildækning i de områder, hvor behovet er størst, i august. Herefter vurderes de fremadrettede tiltag.

Hørsholm Kommune hører gerne, hvis der er problemer med mobildækningen og kan kontaktes på cej-post@horsholm.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk