25. maj 2020
Eleverne på skolerne i Hørsholm Kommune præsterede gennemsnitligt set bedst af alle landets kommuner ved afgangsprøven i 9. klasse i det seneste skoleår. 

Pressefoto
Eleverne på skolerne i Hørsholm Kommune præsterede gennemsnitligt set bedst af alle landets kommuner ved afgangsprøven i 9. klasse i det seneste skoleår. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hørsholm har de dygtigste elever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hørsholm har de dygtigste elever
Hørsholm - 04. oktober 2019 kl. 08:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skoleeleverne i Hørsholm Kommune fik igen flotte karakterer ved afgangsprøven i 9. klasse i det seneste skoleår.

De nyeste tal fra Danske Kommuner viser, at karaktergennemsnittet i Hørsholm Kommune ved afgangsprøven i 9. klasse for skoleåret 2018/2019 er 8,6, mens landsgennemsnittet ligger på 7,4.

Hørsholm Kommune ligger dermed helt i toppen blandt landets 98 kommuner.

- Det glæder mig, og jeg er meget stolt over det flotte resultat, eleverne har opnået. At eleverne præsterer så flot, er først og fremmest, fordi de er dygtige, og fordi vi har nogle rigtig gode skoler med dygtige medarbejdere, som sikrer et højt fagligt niveau, fortæller formand for Børne- og Skoleudvalget Niels Lundshøj (A).

Det flotte resultat fra i år står ikke alene. Skolerne i Hørsholm Kommune har et stabilt højt niveau ved afgangsprøven år efter år. Ved skoleåret 2016/2017 var karaktergennemsnittet 8,5, og i skoleåret 2017/2018 var det 8,3.

I den nationale trivselsmåling for folkeskolerne fra foråret 2017/2018 lå Hørsholm Kommunes folkeskoler desuden helt i top som nummer et. Trivselsmålingen fra skoleåret 2018/2019 forventes at blive offentliggjort i november 2019.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?