28. februar 2021
Hørsholm Idrætspark skal have en ny lokalplan, der blandt andet skal gøre det muligt at bygge nyt klubhus og kunstfodboldbaner. Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

Hørsholm Idrætspark skal have en ny lokalplan, der blandt andet skal gøre det muligt at bygge nyt klubhus og kunstfodboldbaner. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forslag til lokalplan sikrer nyt klubhus i Idrætsparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forslag til lokalplan sikrer nyt klubhus i Idrætsparken

Ny plan for udvikling af Hørsholm Idrætspark sendes i offentlig høring, og kommunalbestyrelsen inviterer til borgermøde

Hørsholm - 04. november 2020 kl. 15:30

25 millioner kroner til et nyt klubhus til udendørsidrætterne i Hørsholm Idrætspark, er en del af årets budgetaftale. Det gælder også en forundersøgelse, der skal afdække, hvordan klubhuset, kunstgræsbaner og et trægulvshal på arealet ved opvisningsbanen på stadion kan etableres.

arrow Læs også: Konservativ profil genopstiller ikke: Mæt men ikke træt

Derfor er næste skridt i processen nu en lokalplan, som skal tegne et billede af de kommende anlæg i Idrætsparken omkring stadion, reelt bane veje for klubhuset og dertilhørende fodboldbaner.

"I arbejdet med lokalplanen sikrer vi, at der fremadrettet træffes beslutninger, der er til gavn for hele Hørsholm Idrætspark, samt at de gode løsninger kan realiseres, uden at stå i vejen for hinanden," siger Nadja Maria Hageskov (K), formand for Sport-, fritid- og kulturudvalget og tilføjer:

Hun glæder sig til at se klubhuset komme rigtig mange idrætsaktive borgere til gavn, og at det kan skabe rammerne for nye aktive fællesskaber.

Borgermøde

Udover etableringen af klubhuset og dertilhørende fodboldbaner vil lokalplanen også udlægge byggefelter, der sikrer, at der kan opføres en ny trægulvshal som supplement og i tilknytning til Hørsholm Hallen samt en mindre hal til fx padeltennis.

Hørsholm Kommunalbestyrelse inviterer også til borgermøde mandag den 23. november, hvor lokalplanforslaget drøftes. Det forventes at blive afholdt online.

Du kan tilmelde dig HER

Jan H. Klit (K), formand for Miljø- og planlægningsudvalget, håber, at mange har lyst til at deltage i borgermødet og drøfte udviklingen af området.

Oversigt over det område som lokaplanen for idrætsparken skal omfatte. Foto: Hørsholm Kommune

"Idrætsparken er et af byens vigtigste mødesteder," fastslår Jan H. Klit.

FAKTA
Du kan se forslag til lokalplan for Hørsholm Idrætspark HER

Du finder kommunalbestyrelsens behandling af sagen og beslutning kan ses HER (pkt. 11)

Frem til og med 30. december 2020 er det muligt at komme med indsigelser ogændringsforslag til lokalplanforslaget. Du kan se, hvordan du afgiver høringssvar HER

Kilde: Hørsholm Kommune
Venstre er med

Frem til og med den 30. december er det muligt at komme med bemærkninger, indsigelser eller ændringsforslag til lokalplanforslaget.

Hos Venstre har det også længe været ønske at få etableret et nyt klubhus til udendørsidrætten i Idrætsparken.

"Det glæder mig, at der nu kommer gang i processen. Det er samtidigt vigtigt for Venstre, at lokalplanen muliggør etableringen af nye dertilhørende kunstfodboldbaner tæt på det nye klubhus, så det nye klubhus placering giver bedst funktionalitet for brugerne. Desuden er det vigtigt, at der bliver indtænkt byggefelter, der sikrer, at der kan opføres ny trægulvshal," skriver Venstres Ann Lindhardt i en mail.

arrow Bommert skal fjernes: Flertal vil sidde bedre i Trommen
16. november 2020 kl. 07:09 Opdateret: kl. 18:49
arrow DEBAT: V og LA misser det store billede
05. november 2020 kl. 13:19 Opdateret: kl. 11:26
Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?