15. oktober 2019
Søvnvejleder og grundlægger af heltgodnat.dk, Heidi Jørgensen, tager i foredraget fat i de mest tankevækkende ting omkring søvn og den seneste forskning på området. Pressefoto
Søvnvejleder og grundlægger af heltgodnat.dk, Heidi Jørgensen, tager i foredraget fat i de mest tankevækkende ting omkring søvn og den seneste forskning på området. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag om søvn på biblioteket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag om søvn på biblioteket
Hørsholm - 18. april 2019 kl. 07:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bliv klogere på, hvordan du opnår en bedre søvn, når søvnvejleder Heidi Jørgensen gæster Hørsholm Bibliotek tirsdag den 23. april fra klokken 18.30 til 20.00.

Søvn er fundamentet for vores helbred og energi, men alt for mange ved alt for lidt om, hvor vigtig søvnen rent faktisk er for os mennesker. En dårlig søvn kan have stor negativ effekt på vores fysiske helbred, humør, hukommelse, koncentration og generelle overskud. Undersøgelser viser, at det står sløjt til med danskernes søvn.

Aldrig har vi sovet så dårligt og så lidt, og flere og flere danskere klager over både søvnmangel og søvnbesvær. Søvnvejleder og grundlægger af heltgodnat.dk, Heidi Jørgensen, tager i foredraget fat i de mest tankevækkende ting omkring søvn og den seneste forskning på området. Foruden at formidle vigtig søvnfaglig viden har Heidi en række effektive værktøjer til, hvad man selv kan gøre i hverdagen for at sikre sig en god nats søvn. Billetter koster 40 kroner og kan købes via bibliotekets hjemmeside.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede