4. marts 2021
Gritt Ryder og Hørsholm 79ers er klar til i dag at tage fat igen efter mere end en måneds julepause. Foto: Rudi Dalsgaard
Gritt Ryder og Hørsholm 79ers er klar til i dag at tage fat igen efter mere end en måneds julepause. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere ubekendte inden Hørsholm møder tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere ubekendte inden Hørsholm møder tophold

En lang julepause er slut for 79ers-damerne, der i dag lørdag kl. 14 får besøg af BK Amager

Hørsholm - 16. januar 2021 kl. 07:01
Af Morten Timm

Der er gået mere end en måned uden kampe, men i dag skal Hørsholm 79ers i kamp igen, når de tager imod topholdet BK Amager på hjemmebane i Hørsholmhallen.
Kampen afvikles uden tilskuere, men transmitteres live på klubbens Facebook- og YouTube-sider fra kl. 14.

arrow Læs også: Kom aldrig i gang: Tophold tværede Hørsholm
Farvel til islænding

Over jul og nytår har Hørsholm tilføjet et par nye navne til truppen, mens man har sagt et foreløbigt farvel til islandske Ástrós Ægisdóttir. Sidstnævnte har, på grund af forholdene omkring coronavirus og deraf følgende onlineundervisning på studiet, valgt at forblive på Island foreløbigt, og hun kommer ikke i kamp for Hørsholm mere i denne sæson.

De nye spillere er Bianca Braikia og Lisa Tims, som kommer til at indgå i U19-truppen, samt ligaholdets trup. Begge er 17-årige erfarne ungdomslandsholdsspillere, der er skiftet fra henholdsvis BMS Herlev og Stenhus.

Glæder sig til ny start

Hørsholms start på sæsonen var godkendt, med sejre over bl.a. Amager og Aabyhøj, men det blev fulgt op af et stort nederlag til BMS Herlev lige efter landsholdspausen, og så to snævre nederlag til samme BMS Herlev og Amager.

Anfører Gritt Ryder glæder sig til at spille igen.
"Jeg synes, vi sluttede første halvdel af sæsonen lidt skidt af, men jeg håber, vi kan komme ind med masser af energi og fornyet glæde ved at spille. Så skal vi give den max gas, for det er nogle dygtige hold, der er i ligaen, men jeg er fortrøstningsfuld," siger Gritt Ryder, der tror, 79ers kommer med noget nyt, som folk ikke har set her i starten af sæsonen.

Der er også stor tiltro til holdet hos cheftræner Jesper Krone.
"Vi har kun, i min optik, spillet en enkelt kamp, hvor vi har spillet 40 minutters basketball på det niveau, som vi gerne vil. I de andre kampe har vi været alt for svingende. På trods af det, har vi været i mange af kampene og selvfølgelig også vundet nogle," forklarer han.

Jesper Krone forventer, at holdet bliver en smule mere stabile i anden halvdel af sæsonen, men at det bliver tætte og intense kampe.

Nederlag og trænerskift

Topholdet Amager startede op efter julepausen allerede i sidste uge med et snævert 71-73 nederlag til BMS Herlev i Amagerhallen. Men holdet skal også finde fødderne efter træner Lars Klussmann fratrådte inden jul og overlod pladsen veteranen Jesper Johansen.

Amager fører Dameligaen á point med Wolf, mens 79ers er tre'er med 8 point.

arrow Coronatests på første træningsdag
06. januar 2021 kl. 18:45 Opdateret: kl. 18:45
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?