17. november 2018
To 16-årige er nu varetægtsfængslet i sagen. Foto: Hans Jørgen Johansen
To 16-årige er nu varetægtsfængslet i sagen. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu en mistænkt gaderøver fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en mistænkt gaderøver fængslet
Hørsholm - 10. november 2017 kl. 15:35
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 16-årig dreng, der er sigtet for at have begået to gaderøverier på Bolbrovej, blev fredag varetægtsfængslet i 14 dage. Dermed gør han endnu en 16-årig dreng selskab, der sidst i oktober ligeledes blev varetægtsfængslet i sagen. Hans fængsling blev fredag fristforlænget, så begge de 16-årige drenge nu er varetægtsfængslet de næste 14 dage. Det oplyser anklager ved Nordsjællands Politi, Andreas Juul Bjørn til Frederiksborg Amts Avis.

- Der er nu to personer, der er varetægtsfængslet i sagen, fortæller han.

Politiet holder dog endnu kortene tæt til kroppen, og det er der en god grund til.

- Vi har en mistanke om, at der er flere gerningsmænd, siger Andreas Juul Bjørn.

Begge drenge nægter sig skyldige i gaderøverne, og de er begge, på grund af deres unge alder, fængslet i surrogat på en lukket ungdomsinstitution.

Gaderøverierne, som de to 16-årige er sigtet for at have begået, fandt sted med få timers mellemrum. Det første gaderøveri skete kort før klokken 24 tirsdag den 17. oktober, da en 19-årig mand kom gående ad Bolbrovej ved Bolbrovænge. Den 19-årige mand blev passet op af en grå Citroën, og to maskerede mænd sprang ud af bilen og truede den 19-årige med en kniv til at udlevere sin pung. Røverne hoppede derefter ind i bilen igen og kørte i retning mod Hørsholm. Omkring fire timer efter gik det ud over en 15-årig dreng, der ligeledes befandt sig på Bolbrovej. Han blev passet op af en mand, der truede ham med en kniv, og gerningsmanden var i dette tilfælde også kørende i en sort/grå personbil. Nordsjællands Politi har tidligere fortalt, at den bil, der blev anvendt til røverierne, var stjålet, og den er siden blevet fundet af politiet, som har afsøgt den for spor.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk