3. august 2021
Bestyrelsen for Nye Borgerlige i Fredensborg-kredsen har valgt at udpege 76-årige Erik Rosenkrantz Fuglsang som spidskandidat til kommunalvalget i Hørsholm den 16. november.
Bestyrelsen for Nye Borgerlige i Fredensborg-kredsen har valgt at udpege 76-årige Erik Rosenkrantz Fuglsang som spidskandidat til kommunalvalget i Hørsholm den 16. november.
Foto: Sonja Fuglsang
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterlyste spidskandidat - nu er han her: Vi skal have et mere 'Hørsholm classic'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterlyste spidskandidat - nu er han her: Vi skal have et mere 'Hørsholm classic'

Erik Rosenkrantz Fuglsang, 76 år, er valgt som spidskandidat for Nye Borgerlige i Hørsholm, og han går til valg på at sænke skatten

Opdateret 16. april 2021 kl. 10:48
Hørsholm - 14. april 2021 kl. 17:01
Af Morten Timm

For et par måneder siden var bestyrelsen for Nye Borgerlige ude og efterlyse egnede kandidater til kommunalvalget i Hørsholm til november, og det har foreløbig båret frugt så langt, at de nu kan præsentere 76-årige Erik Rosenkrantz Fuglsang som partiets nye spidskandidat.

arrow Læs også: Klitgaard fortsætter i front for Radikale

Han har boet med sin familie i Hørsholm gennem 36 år, og han ønsker kort og godt have at kommunen bliver mere 'Hørsholm classic'.

"Skatten skal sænkes i Hørsholm. Derfor er det vigtigt, at kommunalbestyrelsen vedholdende fokusere på at genvinde tidligere tiders evne til at tiltrække flere ressourcestærke borgere til Hørsholm. Uanset om det er børnefamilier, familier uden børn, singler, seniorer eller yngre," forklarer Erik Rosenkrantz Fuglsang i en pressemeddelelse.

Fortjener borgerligt styre

Det mener han skal kombineres gennem en klassisk konservativ værdipolitik og en borgerlig økonomisk politik.

"Jeg oplever, at der i Hørsholm er et stort behov for et parti som Nye Borgerlige, og jeg vil arbejde for et borgerligt styre i Hørsholm - det synes jeg borgerne fortjener," fortæller den 76-årige spidskandidat videre og fletter ind, at han er beæret over at kunne stille op som spidskandidat.

Fundet på efterlysning

Fra Nye Borgerlige bekræfter formand Kenny Dalsgaard Knudsen, at Erik Rosenkrantz Fuglsang netop er fundet efter man gik ud og efterlyste kandidater.

"Erik var allerede var medlem af Nye Borgerlige, men han reagerede på vores udmelding om, at vi manglende kandidater," siger Kenny Dalsgaard Knudsen, der er nyvalgt formand for Nye Borgerliges bestyrelse i Fredensborg-kredsen, der dækker både Hørsholm og Fredensborg kommuner.

Han indrømmer gerne, at det har været vanskeligt at tiltrække en egnet kandidat i Hørsholm - modsat i Fredensborg, som partiforeningen jo også dækker.

Brug for flere kandidater

"Jeg er begejstret for at have fået Erik med på holdet. Det er ikke altid lige nemt at finde engagerede mennesker med de rigtige holdninger, som har lyst til at tage en tørn med lokalpolitikken. Det kan godt virke som om lokalpolitik ikke er det, der interesserer folk allermest, men for de mange erhvervsaktive i Hørsholm, er det nok også et spørgsmål om at have tid," vurderer Kenny Dalsgaard Knudsen.

Det er fortsat en målsætning for Nye Borgerlige at få et kandidathold på tre-fire personer for at skabe lidt diversitet på køn og alder.

Derfor vil han fortsat gerne høre fra borgere og lokale medlemmer af partiforeningen, der skulle have lyst til at stille op for sammen med spidskandidaten.

Mange års ledererfaring

Erik Rosenkrantz Fuglsang har mange års erfaring som leder i detailhandelsvirksomheder og ofte har det været med hele verden som en del af arbejdspladsen. Oveni har han erfaring som underviser på merkonomstudiet og med diverse frivillige bestyrelses-opgaver.

Privat er han gift med Sonja og sammen har de to døtre og seks børnebørn. Interesserne er Hørsholms udvikling, politik, golf, tennis, fodbold og naturen.

arrow Klar med nye kandidater: Parti tæt på fordobling
20. maj 2021 kl. 17:05 Opdateret: kl. 14:32
arrow Ny kandidat: Byggesager har taget overhånd
28. april 2021 kl. 16:19 Opdateret: kl. 16:30
arrow Skolelærer går ind i politik: Vil kæmpe for børn og unge
18. april 2021 kl. 09:37 Opdateret: kl. 11:32
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?