19. september 2020
Torsdag lukkede daginstitutionen Solhuset efter en medarbejder var testet positiv for COVID-19. Ingen andre er blevet smittet, og onsdag kan børnene komme tilbage til deres vuggestue og børnehave.
Torsdag lukkede daginstitutionen Solhuset efter en medarbejder var testet positiv for COVID-19. Ingen andre er blevet smittet, og onsdag kan børnene komme tilbage til deres vuggestue og børnehave.
Foto: Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter coronasmitte: Nu kan børnene vende tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter coronasmitte: Nu kan børnene vende tilbage

Daginstitution Solhuset, der lukkede torsdag efter coronasmitte hos ansat, åbner igen onsdag. Alle de første test er negative

Hørsholm - 15. september 2020 kl. 17:25
Af Morten Timm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den medarbejder, der i sidste uge blev testet positiv for COVID-19, har ikke smittet andre ansatte eller de omkring 100 børn i daginstitutionen Solhuset.
Ifølge Hørsholm Kommune har alle de første test været negative, og når smitten ikke har bredt sig kan Solhuset genåbne stille og roligt fra i morgen onsdag.

Som udgangspunkt vil børnene være udendørs i løbet af dagen.

arrow Læs også: Endnu en borger og en medarbejder er smittet på de midlertidige pladser
Smittet patient - mangler andet testsvar

Tilsyneladende har den Hørsholmborger, der i sidste blev udskrevet fra Hillerød Sygehus med coronavirus i kroppen, heller ikke overført smitten til de medarbejdere, der har taget sig af vedkommende på 'De Midlertidige Pladser' på Louiselund.

Alle de første corona-prøvesvar har også været negative, og nu afventes prøvesvar for test nummer to for de medarbejdere, der har været i nær kontakt med den smittede.

De Midlertidige Plejepladser er en plejefacilitet til borgere, der f.eks. udskrives fra hospitalet og har brug for yderligere pleje inden vedkommende kan komme hjem til sig selv.

arrow Coronasmitten stiger igen i Hørsholm
15. september 2020 kl. 18:00 Opdateret: kl. 18:23
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?