8. maj 2021
Huset har blandt andet underjordisk parkeringskælder. Foto Boliga
Huset har blandt andet underjordisk parkeringskælder. Foto Boliga
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmarks dyreste sommerhus skal på tvangsauktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks dyreste sommerhus skal på tvangsauktion
Hørsholm - 14. september 2020 kl. 12:23
Af Jesper Sabroe

Det dyreste sommerhus, der for øjeblikket er til salg i Danmark, ser ud til at skulle en tur under hammeren, skriver Boliga.dk.

Det 286 kvadratmeter store hus, der ligger på Strandvejen i liebhaverområdet Rungsted lige nord for København, er nemlig netop blevet begæret på tvangsauktion.

Det oplyser tvangsauktionssiden Itvang.dk - og dermed er fremtiden for det store strandvejspalæ åben for højest bydende.

Ejendommen rummer seks værelser, tre toiletter og et køkken - dertil kommer en sublim havudsigt og godt 200 kvadratmeter kælder - blandt andet med plads til otte-ti biler.

Ifølge ejendommens udbudshistorik på Boliga.dk - har huset været flere gangeværet sat til salg siden 2016, hvor ejendommen i første omgang blev udbudt for 29,5 millioner kroner. Siden da er prisen justeret ned - så da ejendommen nu står udbudt til salg for lige knap 22 millioner kroner.

Det er dog ikke nødvendigvis den pris, en køber skal have op af lommen, hvis ejendommen ender med at blive solgt på auktion.

Udover selve buddet skal der dog betales afgifter og det såkaldte størstebeløb - der blandt andet bruges til at betale advokat, kommune og brandforsikring. For ejendommen her lyder størstebeløbet på 393.424 kroner.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?