5. juni 2020
Takket være ukendte gerningsmænd, kan Røde Kors Hørsholms lastbil ikke længere køre. Det fortæller Leif B. Johansen, der er aktivitetsleder for Røde Kors genbrug i Hørsholm. Foto: Leif B. Johansen
gallery icon

Se billedserie

Takket være ukendte gerningsmænd, kan Røde Kors Hørsholms lastbil ikke længere køre. Det fortæller Leif B. Johansen, der er aktivitetsleder for Røde Kors genbrug i Hørsholm. Foto: Leif B. Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dårlig stil: Røde Kors ramt af hærværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dårlig stil: Røde Kors ramt af hærværk
Hørsholm - 23. marts 2020 kl. 13:40
Af Sophus Zarrs Soelberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var et kedeligt syn, der mødte Leif B. Johansen, aktivitetsleder for Røde Kors Genbrugsafdeling i Hørsholm, da han mandag formiddag var forbi genbrugsbutikken på Usserød Kongevej.

arrow Læs også: Falsk TV-mand stjal kamera

Her fandt han nemlig Røde Kors største lastbil, der bruges til at køre med møbler og affald, i en kedelig stand.

Ukendte gerningsmænd har natten til mandag omkring klokken 03.00 boret hul i lastbilens tank.

Det viser overvågning fra parkeringspladsen.

- Det er selvfølgelig irriterende, at vognen skal repareres, men det værste er de ekstra omkostninger,som det giver Røde Kors. Det koster os penge, som vi nu ikke kan bruge til at hjælpe mennesker i nød, lyder det fra Leif B. Johansen, der synes, at hele situationen er ærgerlig.

Ifølge aktivitetslederen er der formentlig tale om et tyveri af diesel fra lastbilen, men det kan også være, at der er tale om simpelt hærværk.

Uanset baggrunden er sagen blevet meldt til Nordsjællands Politi mandag. Brandvæsenet har også allerede været forbi Røde Kors parkeringsplads, hvor der er blevet spredt grus ud på grund af lækket diesel i forbindelse med hærværket.

Lastbilen blev senere kørt over på Shell-tanken, hvor skaderne skulle besigtiges, og her lækkede vognen yderligere diesel, da det først var her, at man opdagede omfanget af hærværket.

Brandvæsenet har derfor også spredt grus ud ved tanken.

arrow Indbrud i skur i boligområde
23. marts 2020 kl. 10:15 Opdateret: kl. 10:15
arrow Butikstyv anholdt i Netto
23. marts 2020 kl. 10:07 Opdateret: kl. 10:07
arrow Dieseltyveri på havnen
23. marts 2020 kl. 10:05 Opdateret: kl. 10:05
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?