5. marts 2021
Håndværkerne er i gang med at gøre klar til Peter Beier Chokolades nye store butik på centertorvet. Efter planen skal den åbne midt i marts. Foto: Morten Timm
Håndværkerne er i gang med at gøre klar til Peter Beier Chokolades nye store butik på centertorvet. Efter planen skal den åbne midt i marts. Foto: Morten Timm
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Chokolade og mere gange tre i Midtpunkt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chokolade og mere gange tre i Midtpunkt

Peter Beier Chokolade åbner i marts en ny stor butik med café og is i Hørsholm Midtpunkt

Hørsholm - 22. januar 2021 kl. 18:11
Af Fred Jacobsen

"Vi bliver i genren, i det søde hjørne," siger Peter Beier.

arrow Læs også: DEBAT: En uhørt forretningsmetode

Chokoladen vil være det genkendelige i en ellers meget forandret butik, der efter planen skal åbne på torvet i Hørsholm Midtpunkt om et par måneder.

"Vi glæder os som små børn," tilføjer manden, der i nu 25 år har stået i spidsen for familievirksomheden Peter Beier Chokolade.

Håndværkerne er allerede i gang med at gøre klar til den nye butik, og lige nu satser Peter Beier på at åbne onsdag den 17. marts.

Det bliver med en butik, der er tre gange større end den nuværende i Midtpunkt, som i øvrigt blev daværende i torsdags.

Det bliver også en butik, der byder på meget andet end chokolade.

Står på tre ben

"Vi kommer til at stå på tre ben. Chokolade, is og café," fortæller Peter Beier. I den 200 m² store butik skal kunderne ud over at købe den velkendte chokolade også kunne nyde en kop kaffe, spise en brunch eller nogle tapas, en frokost på stedet eller tage den med sig hjem. Og det hele bliver ifølge Peter Beier lavet helt fra bunden.

Velafprøvet koncept

Udviklingen fra specialbutik til kombinationen af butik og café er efterhånden et velafprøvet koncept i virksomheden. Hørsholm Midtpunkt bliver således den sjette afdeling af slagsen efter Axel Towers og Store Kongensgade i indre København, på Østerbro, i Egedalscentret i Stenløse og i Spinneriet i Valby som det sidste skud på stammen.

"Alle steder har besøgsfrekvensen været enorm," fortæller Peter Beier. Derfor forventer han naturligvis også, at det bliver tilfældet i Hørsholm Midtpunkt.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Peter Beier bød på flødeboller, da han i november 2019 udvidede med café i Egedalscentret. Foto: Kenn Thomsen

Hvor der er mange folk

Lige nu er Hørsholm Midtpunkt lukket ned på grund af corona. Undtaget er fødevarebutikker, apoteket - Peter Beiers nye 'gamle' nabo, Unik Optik og de virksomheder, der sælger medicinsk udsgtyr. Og selv om restriktionerne skulle fortsætte, kan Peter Beier åbne, fordi det er en fødevarevirksomhed.

"Det bliver så måske uden café i første omgang. Men det giver mening for os at være, hvor der i forvejen er mange mennesker. Vi er meget glade for det," lyder det fra Peter Beier.

Peter Beier driver ud over butikken i Midtpunkt endnu en butik hos Dalgaards supermarked i Kongevejscentret. Den vil fortsætte, oplyser Peter Beier.

arrow Aldrig mere fastelavn? Måske, men ikke her
03. februar 2021 kl. 07:30 Opdateret: kl. 08:17
arrow DEBAT: Hørsholm Midtpunkt skærper den interne konkurrence
01. februar 2021 kl. 21:00 Opdateret: kl. 10:26
arrow DEBAT: Det ligner ren kannibalisme
01. februar 2021 kl. 21:00 Opdateret: kl. 14:07
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?