26. februar 2021
Lørdag den 31. august fortæller og improviserer pianisten og maleren Carsten Dahl i My Beautiful Gallery & Winebar over et udvalg af hans egne billeder. Pressefoto
Lørdag den 31. august fortæller og improviserer pianisten og maleren Carsten Dahl i My Beautiful Gallery & Winebar over et udvalg af hans egne billeder. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Carsten Dahl improviserer øjeblikkets musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Carsten Dahl improviserer øjeblikkets musik
Opdateret 29. august 2019 kl. 17:15
Hørsholm - 29. august 2019 kl. 17:08

Kan musik opstå i mødet med fremmede mennesker i øjeblikketss nærvær?

Lørdag den 31. august fortæller og improviserer pianisten og maleren Carsten Dahl i My Beautiful Gallery & Winebar over et udvalg af hans egne billeder.

Arrangementet bliver en »dialogisk improvisationskoncert«, som pianisten selv kalder det.

Her vil han fra flygelet komponere øjeblikkets musik og i en åben samtale med aftenens gæster dele sin stærkt personlige fortælling og inspirerende tanker om kunsten - i musikken såvel som maleriet.

- Vi er utrolig glade for at kunne præsentere en kunstner af Carsten Dals klasse til en intimkoncert i vores galleri, siger galleristen Benedicte Toft Andersen, inden hun fortsætter:

- Jeg glæder mig selv virkelig meget til en helt usædvanligt spændende oplevelse.

Carsten Dahl høstede endnu en gang i år topanmeldelser på jazzfestivalerne, og blev igen sammenlignet med den amerikanske jazzimprovisator Keith Jarret. Carsten er samtidig pladeaktuel, og han udkommer den 27. september med albummet »Painting Music« på det prestigefyldte tyske musikforlag ACT Music.

For Carsten Dahl har musik aldrig bare været musik - han er musik. Som lille dreng efterlignede han musikken fra sin fars klassiske LP-samling ved at spille på et chatol i stuen, som om det var et piano. Det blev dog trommesættet, som for alvor fangede hans interesse på kostskolen, og allerede fra 12-års alderen blev han efterspurgt som studiemusiker til pladeudgivelser.

19-år gammel, på Rytmisk Konservatorium i København, fokuserede han igen helt og holdent på pianoet, og i dag er han uomtvisteligt en af de mest væsentlige innovative musikere og komponister i Danmark, mens hans internationale ry fortsat er voksende.

- Efter koncerten er galleriet og winebaren åben til sent for alle, siger Benetdicte Toft Andersen, og der er som sædvanlig loungemusik efterfølgende, mens der endda også ser ud til også at komme aftensol i søjlegangene foran galleriet, der ligger lige ud til Rungsted Kyst Station. Koncerten starter klokken 20.00 i My Beautiful Gallery & Winebar, Rungsted Kyst Station Øst.

Billetter kan bookes på My Beautiful Gallery's hjemmeside mybg.dk.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?