2. juli 2020
Med Michael Clausen ved roret er butikken på kongevejen blevet drevet som en privat virksomhed. 	 Foto: Sophus Zarrs Soelberg
Med Michael Clausen ved roret er butikken på kongevejen blevet drevet som en privat virksomhed. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butikken skal have nye kræfter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butikken skal have nye kræfter
Hørsholm - 18. januar 2019 kl. 15:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag aften, da der blev afholdt årsmøde for Røde Kors Hørsholms frivillige, overlod Michael Clausen ansvaret for Røde Kors Hørsholms genbrugsaktiviteter til den nye leder, Leif B. Johansen.

Bag beslutningen om at træde tilbage ligger et ønske om fortsat at udvikle butikken på Usserød Kongevej.

Det fortæller Michael Clausen.

- Jeg har valgt at trække mig, fordi der skal nye kræfter til. Butikken kører på maksimal kapacitet, så der skal nye tanker og ideer til, hvis den skal udvikle sig endnu mere.

Med Michael Clausen ved roret er butikken blevet drevet som en privat virksomhed, hvor der har foreligget en konkret organisationsplan.

- Vi arbejder som en professionel virksomhed, og det er blandt andet nøglen til vores succes, forklarer Michael Clausen.

Det er dog ikke kun på grund af virksomhedsstrategien, at butikken er vokset betydeligt og har kunne udvide med en møbelafdeling, tilføjer Michael Clausen.

- Vi har en enestående profil i lokalområdet, og man kan mærke, at folk er stolte af, at vi er blevet landets største. Det er vi taknemmelige over, for det var ikke gået uden deres støtte.

Han vil fremover stadig være på kaldevagt som chauffør hos Røde Kors Hørsholm, og på den måde vender den tidligere leder tilbage til begyndelsen. Han startede nemlig som chauffør hos Røde Kors Hørsholm, inden han blev leder.

soelberg

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?