25. maj 2019
Sjælsø Rundt samler hvert år i tusindvis af deltagere og med den nye familierute på 10 kilometer, er motionsløbet blevet endnu mere børnevenligt. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Sjælsø Rundt samler hvert år i tusindvis af deltagere og med den nye familierute på 10 kilometer, er motionsløbet blevet endnu mere børnevenligt. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BILLEDSERIE: Tusinder af jernheste sendt ud fra Hørsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BILLEDSERIE: Tusinder af jernheste sendt ud fra Hørsholm
Opdateret 11. juni 2018 kl. 15:34
Hørsholm - 10. juni 2018 kl. 17:30
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hørsholm Kirke og det grønne areal ved ridebanen dannede igen i år rammen om et flot start- og mål-område for Sjælsø Rundt, der blev skudt i gang søndag morgen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis i sin mandagsudgave.

Danmarks største og ældste motionscykelløb blev kørt første gang i 1970 og samler år efter år op mod 8000 pedeltrampende deltagere, der i år kunne vælge mellem fire distancer på henholdsvis 10 33, 50 eller 133 kilometer. Og det var en tydeligt stolt borgmester i Hørsholm, Morten Slotved (K), der bød velkommen søndag morgen:

- For fjerde år i træk afholdes Sjælsø Rundt med start og mål i Hørsholm Kommune. Det, dér for mig er så godt ved dette løb, er, at det indkapsler den ånd vi gerne vil opelske her i Hørsholm. Sjælsø Rundt er nemlig et cykelløb, hvor der er plads til alle, og hvor planlægningen og løbsafviklingen tager udgangspunkt i, at vi alle har forskellige niveauer. Et er dog fælles... Vi deltager, fordi det giver mening. Hvad denne mening så er - er lige så mangfoldig, som der er af deltagere i dag, lød det blandt andet.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede