21. april 2019
Administrerende direktør for Illums Bolighus Henrik Ypkendanz ser til, hvordan Hørsholms borgmester, Morten Slotved (K), med sikker hånd klipper det hvide bånd over og erklærer den nye forretning åben. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Administrerende direktør for Illums Bolighus Henrik Ypkendanz ser til, hvordan Hørsholms borgmester, Morten Slotved (K), med sikker hånd klipper det hvide bånd over og erklærer den nye forretning åben. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BILLEDSERIE: Se det nye Illums Bolighus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BILLEDSERIE: Se det nye Illums Bolighus
Opdateret 04. oktober 2018 kl. 18:07
Hørsholm - 04. oktober 2018 kl. 15:57
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hørsholm: - Overvældet... beæret... stolt... taknemmelig.

Butikschefen i Illums Bolighus, Gitte Olsson, var synligt påvirket i minutterne efter åbningen af den nye forretning i Hovedgaden i Hørsholm. Det skriver Frederiksborg Amts Avis fredag.

Samtidig blev hun hele tiden afbrudt af kunder, der lige stak hovedet hen og sagde »Tillykke med den flotte forretning«.

Kort forinden - præcis klokken 10.00 torsdag formiddag havde hendes administrerende direktør, Henrik Ypkendanz, budt de cirka 100 fremmødte kunder velkommen. Her sagde han blandt andet:

- Vi har gjort os umage for at lave en fin butik med et anderledes sortiment end det, der findes her i Hørsholm i forvejen. Snart får vi også en ny, lækker p-plads lige bag forretningen. Der er gratis parkering, så allerede her har man som kunde sparet penge i forhold til de 60-70 kroner i timen, man betaler inde i byen, lød det med en sælgers smil, inden Henrik Ypkendanz gav ordet til Hørsholms borgmester, Morten Slotved (K):

- Hørsholm vil begejstre på alle området. Det gælder også i vores handelsliv. I Hørsholm er vi politisk meget opmærksomme på vores bymidte. Det er et indkøbssted og et mødested, der også gerne skal være med til at tiltrække nye borgere. Åbningen af Illums Bolighus er et vigtigt signal til alle i og omkring Hørsholm, at vi har en bymidte og en gågade, der er levende og kan byde på meget forskelligt. En bymidte og et handelsliv, der kan begejstre.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede