5. august 2020
Alvin er nu 20 måneder gammel inden for de kommende måneder er det planen, at han skal til "eksamen" til godkendelse, som det politiet kalder en gruppe-3 hund.
Alvin er nu 20 måneder gammel inden for de kommende måneder er det planen, at han skal til "eksamen" til godkendelse, som det politiet kalder en gruppe-3 hund.
Foto: Lars Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alvin oppe mod døden og eksamen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alvin oppe mod døden og eksamen
Hørsholm - 02. maj 2011 kl. 06:15
Af Lars Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Hørsholm: Familiehunden og politi-aspiranten Alvin skal til eksamen, inden for de kommende måneder.

Men i november var døden ved at tage den snart to år gamle sort-pjuskede schæferhund. Han havde gumlet sig igennem en stofhandske, og det ødelagde hans mave i en sådan grad, at Alvin i flere dage, hverken ville spise eller drikke. Frygten var stor for, at han skulle aflives, men heldigvis fik dyrlægen styr på situationen.
arrow Læs også: FOTO-SERIE: Pensioneret politisnude fylder 10

- Det var nogle hårde dage. Alvin er jo hele familiens hund, og mine børn var selvfølgelig dybt berørte. Og det var jeg og mange i politiets hundeafdeling selvfølgelig også. Alvin har været igennem mange hundrede træningstimer. Jeg kunne slet ikke overskue at skulle starte forfra med en ny, lille hvalp, og samtidig har jeg jo dybe følelser for Alvin. Han er en pragtfuld og glad hund, selvom han også kan være en lømmel, siger schæferens chef, Jan Klit, der er souschef i Nordsjællands Politis hundeafdeling, til Frederiksborg Amts Avis.

Fra at være en lille, pjusket bandit er Alvin nu en næsten fuldvoksen hund på 33,5 kilo og med en højde på cirka 65 centimeter.

- Han er stadig en bandit, og han laver narrestreger, men alvoren nærmer sig nu. Hvis alt går efter planen skal Alvin til "eksamen" inden for de kommende måneder.
arrow Læser-kæledægge på pension
29. december 2013 kl. 07:33 Opdateret: kl. 12:04
arrow Politi-vovse er blevet en rigtig valghund
13. november 2013 kl. 16:03 Opdateret: kl. 09:33
arrow Alvin - fra hvalp til våben
20. september 2011 kl. 05:30 Opdateret: kl. 14:58
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?