18. maj 2021
Torsdag 15. april kan man i Hørsholm Kirke opleve saxofonisten Simon Spang-Hansen til første omgang 'Meditative aftenklange'. Foto: Jacob Crawfurd
Torsdag 15. april kan man i Hørsholm Kirke opleve saxofonisten Simon Spang-Hansen til første omgang 'Meditative aftenklange'. Foto: Jacob Crawfurd
Foto: Jacob Crawfurd
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aftengudstjenester med meditative klange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aftengudstjenester med meditative klange

Torsdag 15. april spiller Simon Spang-­Hansen sax i Hørsholm Kirke

Hørsholm - 10. april 2021 kl. 17:04

Hørsholm Kirke tilbyder to aftengudstjenester under titlen 'Meditative aftenklange', hvor der er mulighed for at lade roen sænke sig og være til stede i nuet.

Første gang er torsdag 15. april, hvor man får besøg af saxofonist Simon Spang-Hanssen, der har boet i Paris i 10 år og har komponeret en lang række forskellige jazzværker.

Frirum for tidens jag

Meditative aftenklange er et nyt initiativ af sognepræst Kristian von Späth. Det supplerer 'Ro til tro' i Hørsholm Kirke og har fokus på musikkens potentiale for at åbne sanserne.

"Vi har alle en længsel efter at blive fri for tidens jag og være ægte til stede i det ufuldkomne og sårbare liv, vi har fået betroet," siger sognepræst Kristian von Späth i en pressemeddelelse fra Hørsholm Kirke.

Meditative aftenklange

Kristian von Späth har lange erfaringer at trække på. Han arrangerede med en ungdomsgruppe den første techno-gudstjeneste i Danmark og var pioner for introduktion af gospelkor i folkekirken, ligesom han har samarbejdet med komponisten Frederik Magle og freejazz-koryfæerne John Tchicai og Marilyn Mazur om større kirkemusikalske projekter.

Anden aftengudstjeneste med meditative aftenklange bliver torsdag 10. juni, hvor programmet endnu ikke er fastlagt.

Tilmelding nødvendig

Der er tilmelding på Hørsholm kirkes hjemmeside, da man maksimalt må være 27 personer i kirken i forhold til corona-restriktionerne.
jesl

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?