13. juli 2020
NGG SportsCollege og Hørsholm 79ers Basketball går sammen om at tilbyde morgentræning til de ældste elever på Nordsjællands Grundskole og Gymnasium. Foto: Rudi Dalsgaard
NGG SportsCollege og Hørsholm 79ers Basketball går sammen om at tilbyde morgentræning til de ældste elever på Nordsjællands Grundskole og Gymnasium. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 79ers Basketball tilbyder morgentræning til gymnasieelever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

79ers Basketball tilbyder morgentræning til gymnasieelever
Hørsholm - 29. november 2019 kl. 18:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Basketball-elever fra 9., 10. klasse og gymnasiet på NGG har siden august haft mulighed for at supplere deres skoledag med morgentræning sammen med Hørsholm-klubben 79ers.

Det nye samarbejde mellem basketball-klubben og skolen betyder, at der kan sættes langt mere effektivt ind i forhold til de unges træning.

Hørsholm Basketball står nemlig for morgentræningen, som er målrettet den enkelte spillers individuelle niveau og potentiale. Her skabes tid til, at den enkelte spiller får analyseret og trænet sine stærke og mindre stærke sider, blandt andet ved hjælp af personlige udviklingsplaner og samtaler.

- Vi ved, at det er nu her i teenageårene, at man virkelig kan rykke noget, hvis man øger sin træningsmængde med et kvalitativt fokus, og derfor glæder vi os utrolig meget over det her initiativ, siger Allan Winkel fra Hørsholm 79ers.

Basketball-linjen på NGG SportsCollege kan kombineres med 9., 10.kl. og alle studieretninger i gymnasiet - naturvidenskabelige, samfundsvidenskabelige og sproglige samt med HF.

- Det skal være muligt at kombinere sin sport med sin uddannelse lige meget, hvilken retning du vælger - også uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Unge sportsudøver skal ikke tage stilling til »enten-eller«, når de kan få »både-og«, lyder det fra Thomas Thrane, som er lærer på Nordsjællands Grundskole og Gymnasium.

Der er orienteringsmøde om NGG SportsCollege tirsdag den 10. december klokken 17.00 på NGG, hvor man kan høre mere om samarbejdet og strukturen.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?