23. januar 2021
Det første »Mød Hørsholm« blev en hyggelig succes, hvor cirka 130 børn og voksne besøgte legepladsen i løbet af de to timer arrangementet varede. Foto: Hørsholm Kommune
gallery icon

Se billedserie

Det første »Mød Hørsholm« blev en hyggelig succes, hvor cirka 130 børn og voksne besøgte legepladsen i løbet af de to timer arrangementet varede. Foto: Hørsholm Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 130 børn og voksne mødte Hørsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

130 børn og voksne mødte Hørsholm
Hørsholm - 09. maj 2019 kl. 07:03
Af Lars Sandager Ramlow

I søndags holdt Hørsholm Kommune det første Mød-Hørsholm-arrangement - godt bakket op af lokale samarbejdspartnere.

Arrangementet er i blevet til i forbindelse med Hørsholm Kommunes tilflytter-kampagne, der skal gøre Hørsholm mere kendt blandt udenbys borgere på boligjagt.

- Mød-Hørsholm-arrangement bestod ganske enkelt af en uformel legepladsaftale, hvor nuværende og mulige tilflyttere fik muligheden for at bruge et par timer på Eventyrlegepladsen, byens nyeste legeplads på Nattergaleengen, fortæller chefkonsulent i Hørsholm Kommune, Charlotte Fossum.

Kommunens folk var til stede på dagen og var klar til at svare på mange af de spørgsmål som børnefamilier typisk har, når man skal finde et sted at slå sig ned.

- Det var rigtig hyggeligt. Udover at lege på legepladsen kunne alle børn øve seje fodboldtricks sammen med Hørsholm-Usserød Idrætsklub (HUI) og lege sanglege med Musik- og Skovbørnehaven Koglerne. Og så var der sørget for at kaffetørstige forældre kunne købe sig en god kop kaffe fra kaffescooteren - og at dømme ud fra køen var det også et hit, lyder det fra Charlotte Fossum.

MENY Hørsholm og Lagkagehuset havde bakket op ved levere sunde snacks og boller.

- Vi planlægger flere »Mød-Hørsholm-arrangementer« i løbet af året så potentielle tilflyttere kan stifte bekendtskab med byen og dens mange muligheder samt alle Hørsholm-borgerne. Udover arrangementerne skal Hørsholm kommunes hjemmesiden »www.flyttil.horsholm.dk« også være med til at udbrede kendskabet til Hørsholm Kommune, oplyser chefkonsulenten.

Ca. 130 børn og voksne besøgte legepladsen i løbet af de to timer arrangementet varede.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?