14. december 2017
Camilla Dolberg Schmidt er 42 år gammel, uddannet cand. polit. og mor til to børn på henholdsvis 10 og 12 år. Hun har været med i Alternativet siden partiets stiftelse, men er ny i Hørsholm, som hun flyttede til i maj i år.
Camilla Dolberg Schmidt er 42 år gammel, uddannet cand. polit. og mor til to børn på henholdsvis 10 og 12 år. Hun har været med i Alternativet siden partiets stiftelse, men er ny i Hørsholm, som hun flyttede til i maj i år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny kvinde i spidsen for Alternativet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny kvinde i spidsen for Alternativet
Hørsholm KV17 - 10. oktober 2017 kl. 15:13
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens der var intern uenighed om det valgforbund Alternativet egentlig havde indgået med Venstre, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti, var der ingen slinger i valsen, da 42-årige Camilla Dolberg Schmidt enstemmigt blev valgt som ny spidskandidat for partiet.

- Alternativet bygger på en høj grad af medlemsinddragelse, og det var derfor en stor fornøjelse at se så mange engagerede mennesker møde op. Jeg er både rørt og taknemlig for den store opbakning til mit kandidatur, og jeg glæder mig til at komme i gang med det politiske arbejde, siger Camilla Dolberg Schmidt.

Camilla Dolberg Schmidt, der er uddannet cand. polit. og mor til to børn på henholdsvis 10 og 12 år, har tidligere stillet op for Venstre i Rudersdal Kommune, men nu vil hun altså slå et slag for Alternativet.

- Det er over 10 år siden, jeg var aktiv i Venstre, og jeg har været medlem af Alternativet, siden det startede. Jeg synes, Alternativet er et fantastisk projekt, og det er en helt ny måde at tale politik på, hvor vi taler mere til folks værdier og om, hvad det er for et samfund, vi gerne vil have, siger hun og fortsætter:

- Det, jeg godt kunne lide ved Venstre, var de liberale værdier og friheden, der ligger i det. Men i Alternativet kombineres den økonomiske bæredygtighed med den sociale bæredygtighed.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk