19. september 2019
Gymnasterne på Triple Team kom højt til vejrs ved søndagens opvisning. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Gymnasterne på Triple Team kom højt til vejrs ved søndagens opvisning. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge kræfter driver gymnastikforening frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge kræfter driver gymnastikforening frem
Hillerød - 25. marts 2019 kl. 04:11
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udover flotte spring, imponerende saltomortaler og søde tumletrolde blev dette års gymnastikopvisning i HGI Gymnastik og Trampolin også en markering af, at foreningens cirka 1200 medlemmer har fået ny formand.

Efter 13 år på posten har Charlotte Callesen givet stafetten videre til 24-årige Janni Jensen Dahm.

Charlotte Callesen var selv kun 23 år, da hun blev formand for foreningen, som hun mere eller mindre er vokset op i. Hendes mor var kasserer i mange år, og Charlotte begyndte til gymnastik, da hun var bare et år. Som 13-årig begyndte hun at undervise, og 10 år senere havde hun mange meninger om, hvordan foreningen skulle drives.

- Så enten måtte jeg blive formand eller også tie stille, fortæller Charlotte Callesen, som blev det første.

Klubben har udviklet sig meget i de år, der er gået siden da og har nu en velfungerende hjemmeside, online tilmelding, Facebook- og Instagramprofiler, en parkour-afdeling og et åbent familiehold, som man møder op til, når man kan og betaler for fra gang til gang. Og så er klubben vokset.

- Det vælter bare ind med gymnaster, og efterspørgslen på springhold er meget stor. Vi har gymnaster på venteliste hvert eneste år, som vi må afvise, fordi vi ikke har plads. Vi har fået lavet en rød tråd i springholdene, så der er en naturlig udvikling fra man begynder til spring som seks-årig og kan sigte imod Triple Team, som er et opvisningshold og vores bedste springhold, siger Charlotte Callesen.

Triple Team, har været udtaget til DGIs gymnastikgalla seks år i træk og til Gym Danmarks gymnastikevent i Tivoli de sidste fem år.

Foreningen træner rundt omkring på kommunens skoler samt i Frederiksborgcentret og Trollesmindehallen, som har kommunens eneste springgrav. Den enelige springgrav er noget af det, som gymnastikforeningen har et stort ønske om at få lavet om på.

- Stort set alle vores springhold ligger på et niveau, hvor de har behov for en springgrav for at udvikle sig. Og vi er ikke sikret tider i Trollesmindehallen fra år til år, fordi det er en privat hal, som kommunen lejer sig ind i. Derfor vil vi rigtig gerne have lavet en springgrav på Byskolen. Det er godt placeret lige ved stationen, og så vil det give os mulighed for endnu mere sammenhold på tværs af holdene, siger Charlotte Callesen, som ikke mener, det er urealistisk.

- Vi er en forening med en god økonomi og har mulighed for selv at samle nogle af pengene ind til det. Så det er ikke bare et luftkastel, siger den forhenværende formand, der nu har travlt med sine to børn og et fuldtidsarbejde og derfor overlader formandsposten til friske kræfter.

- Der er sket meget, men det bliver også dejligt bare at se til fra tilskuerpladserne til næste år, siger hun.

Charlotte Callesen har dog aftalt et coachingperiode på et års tid med den nye formand, så hun kan komme godt ind i det hele.

- Jeg glæder mig til at finde ud af, hvordan det hele fungerer. Jeg har valgt at kaste mig ud i formandsarbejdet, fordi det er spændende, og fordi jeg kan lide at være en del af en forening. Jeg har været medlem i 16 år og siddet i bestyrelsen i otte år, så det virkede som det næste naturlig skridt, siger Janni Jensen Dahm.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede