19. februar 2020
Jakob Bring Truelsen mener, at giver man folk ansvar og frihed, kan man løse flere opgaver i stedet for at fortælle folk, hvordan de skal gøre.
gallery icon

Se billedserie

Jakob Bring Truelsen mener, at giver man folk ansvar og frihed, kan man løse flere opgaver i stedet for at fortælle folk, hvordan de skal gøre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udfordrer vil gøre op med brok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udfordrer vil gøre op med brok
Hillerød - 27. februar 2014 kl. 06:00
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hillerød: Jakob Bring Truelsen udfordrer den nuværende formand på posten torsdag aften når Venstre Hillerød afholder generalforsamling og vælger ny bestyrelse.

Han har forberedt et længere indlæg, som han holder på generalforsamlingen, men løfter dog allerede nu sløret en anelse.

Jakob Bring Truelsen er 45 år, har en stilling som projektdirektør i et selskab inden for vandbehandling og bor i Hillerød Øst med sin kone og fire børn. Han betegner familien som en »rimelig bruger af kommunes tilbud på alle niveauer«.

- I vores omgang med skoler og institutioner hører man, at dét er ikke er godt nok, og dét er ikke godt nok. Der har jeg det sådan: Lad være med at brokke jer. Gør noget for at være med til at ændre det. Det er det, der driver mig, at gør det bedre. Giver man folk ansvar og frihed, kan man løse flere opgaver i stedet for at fortælle folk, hvordan de skal gøre. Det, ønsker jeg, skal smitte af på politikken fremadrettet, siger Jakob Bring Truelsen.

Henning Andersen var først formand for kommuneforeningen fra 2005-2010, som var en overbygning for de tre lokale foreninger i Uvelse, Hillerød og Skævinge. I 2010 slog Venstre alle foreninger sammen til Venstre Hillerød og Henning Andersen har været formand siden.

Det ønsker han fortsat at være, og siger:

- Jeg har nu kæmpet for at få det størst mulige Venstre i Hillerød byråd gennem to kommunalvalg og få gjort Klaus Markussen til borgmester. I 2009 gik vi markant frem og blev det største parti i byrådet. Vi gik fra seks til otte mandater. I 2013 fik vi som bekendt også et rigtigt godt valg og gik frem igen, så vi nu har ni mandater og endnu mere klart er det største parti i byrådet. Samtidigt lykkedes det at skabe de borgerlige flertal som så desværre blev misbrugt af de konservative.