28. januar 2021
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tricktyv kom med småkager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tricktyv kom med småkager
Hillerød - 05. december 2020 kl. 13:31
Af Anne-Mette Rasmussen

Nordsjællands Politi modtog fredag eftermiddag en anmeldelse om tricktyveri begået imod en ældre kvinde på Fredskovhellet i Hillerød.

Det var kvindens datter, der kontaktede politiet og fortalte om tricktyveriet.

Det var sket, da en kvinde havde ringet på hendes dør og tilbudt hende småkager. Kvinden udenfor døren havde tilkendegivet, at hun kendte den ældre den kvinde, og derfor blev hun lukket ind i boligen.

De to talte sammen i lejligheden i et kvarters tid, hvorefter kvinden med småkagerne gik igen.

Bagefter fandt kvinden i lejligheden ud af, at der var forsvundet 800 kroner fra hendes pung, der lå i soveværelset, samt yderligere 200 kroner i mønter.

Politiet kender ikke de nærmere omstændigheder omkring tricktyveriet og ved således ikke, om kvinden med småkagerne havde en hjælper eller var alene inde i lejligheden.

Tricktyven beskrives som mindst 50 år gammel, cirka 150 centimeter høj, almindelig af bygning og mørk i huden. Hun havde mørk hår til lige ned over ørerne, og hun talte med accent. Hun var iført en lang, brun frakke og medbragte en håndtaske med småkager.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?