26. marts 2019
Thomas Meilstrup går på scenen i Støberihallen med kendte og mindre kendte julesange og sine egne sange. Foto: Camilla Bjørkman Aagaard
gallery icon

Se billedserie

Thomas Meilstrup går på scenen i Støberihallen med kendte og mindre kendte julesange og sine egne sange. Foto: Camilla Bjørkman Aagaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Thomas klar med egen julekoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas klar med egen julekoncert
Hillerød - 05. december 2018 kl. 04:22
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag den 18. december spiller Thomas Meilstrup koncert i Støberihallen. Trods sine 20 år har han allerede et hav af koncerter bag sig, men denne er alligevel noget særligt. Det er hans første større solo julekoncert, og han spiller også nogle egne sange.

- Jeg glæder mig rigtig meget. Det er noget, jeg har gået og tænkt over fra starten af sidste år. Det bliver en koncert med amerikanske og danske julesange og en stor del af mine egne sange, fortæller Thomas Meilstrup.

- Jeg er stor fan af musikken fra 1940'erne og 1950'erne. Ved koncerten skal man komme i julestemning, og man skal føle, at man er til en koncert med mig, og jeg har sat mit præg på sangene, så det er anderledes end af sætte cd'en »More Christmas« på, tilføjer han.

Landskendt barnestjerne
Thomas Meistrup blev landskendt, da han i 2011 vandt tv-programmet Skjulte Stjerner. Han udgav singlen »Almost There« og spillede efterfølgende flere koncerter. Et par gange har han været med på Stig Rossens juleturne som gæstesolist, og i 2015 udgav han et julealbum. I sommer blev han student fra Frederiksborg Gymnasium og HF, og nu har han endelig tid til at koncentrere sig fuldt ud om musikken.

- Jeg tager officielt to sabbatår, hvor jeg forsøger at drive musikken til alt, hvad jeg kan. Jeg skriver sange på livet løs. Det er først inden for de seneste fem år, at jeg har fundet min egen lys, og nu ved jeg 100 procent, hvordan den skal være. Det er rart at føle, at jeg har tiden til musikken nu, siger han.

Han er i gang med at finpudse singler til en EP.

- Det er anderledes denne gang, fordi det før var covers, jeg sang. Nu er det mit eget, og jeg tænker meget mere over, at det skal fange folk, og hvordan det bliver taget imod. Det er jo en baby, der er skabt og født af mig, siger han.

Opbakning hjemmefra
Han får 100 procent opbakning fra hjemmefronten fra sine forældre Gry og Per Meilstrup.

- Jeg er vokset op i et hjem, der har oset af musik. De er selv musikere, så det er en klar fordel. Der er kun forståelse og fuld opbakning. Fordi det er mit største ønske at lykkes med musikken, er det også deres. De har meget erfaring, og de kan også hjælpe med praktiske ting, siger Thomas Meilstrup.

Billetter til koncerten i Støberihallen den 18. december kan købes via www.billetlugen.dk.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede