19. juni 2021
Nordic Tea i Møllestræde 6 har fået nye ejere. Fra venstre ses Ying Zhao, Michael Walter Rasmussen, Charlotte Risom og Jens Risom. Foto: Martin Warming
Nordic Tea i Møllestræde 6 har fået nye ejere. Fra venstre ses Ying Zhao, Michael Walter Rasmussen, Charlotte Risom og Jens Risom. Foto: Martin Warming
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Te-butik har fået nye ejere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Te-butik har fået nye ejere

Der har været vagtskifte i Nordic Tea i Møllestræde

Hillerød - 11. juni 2021 kl. 05:02

Nordic Tea i Hillerød har fået nye ejere. Ægteparret Michael Walter Rasmussen og Ying Zhao gav den 1. juni stafetten videre til Jens og Charlotte Risom som ejere af te-butikken i Møllestræde 6.

arrow Læs også: Ny uddannelse på mobiltelefonen skal sørge for 'Kongeservice' i Hillerød

"Ying og jeg har i over 30 år arbejdet med te, og vi har elsket hvert et minut af det," fortæller Michael Walter Rasmussen i en pressemeddelelse.

"Vores liv"

Parret åbnede deres første butik på Helsingør Torv i 1989 og har også drevet café og butik på Bornholm.

"Te har været vores liv i mange år, og mange mennesker har sagt til mig, at der løber te i vores årer"," lyder det fra Michael Walter Rasmussen.

Webshop i fremgang

Parret har dog erkendt, at de ikke længere har energien til at drive virksomheden videre:

"Det er ikke med vemod, at vi nu overgiver stafetten til Charlotte og Jens Risom, men mere et spørgsmål om, at vi erkender, at vi ikke længere har den energi og kræfter, som det kræver at drive virksomhed på alle platforme i dag. Webshopsalget har været stærkt stigende for Nordic Tea over de sidste par år, og det kræver mange kræfter at holde sig på toppen i den digitale verden, samtidig med vores ønske om at servicere alle vores dejlige kunder i den fysiske butik," udtaler Michael Walther Rasmussen.

Ro i maven

Men han overlader butikken til Jens og Charlotte, som er hans kusine, med ro i maven, da de har kendt dem i mange år.

"Vigtigst for Ying og jeg har været, at vores lille 'baby' blev overgivet til nogen, som havde hjertet og sjælen på rette sted, og det har vi fundet i Jens og Charlotte. De har lovet os at drive butikken og virksomheden videre med den nødvendige respekt for alle vores dejlige kunder," siger Michael Walter Rasmussen.

Passion for te

De nye ejere har i mange år haft passion og interesse for te, fortæller Jens Risom i pressemeddelelsen:

"Siden jeg var en meget lille dreng, har te altid været forbundet med varme, hygge, ro og traditioner. Jeg har nok drukket de første 20.000 kopper te i mit liv og nyder det stadig på daglig basis. En kop te efter aftensmaden får bare verden til at falde meget bedre i hak".

Parret har smagt te i hele verden, fortæller han:

"Uanset hvor vi har rejst i verden, har vi altid været interesseret i undersøge landets kultur for te. Om vi sad i Tea House i Shanghai i Kina eller til afternoon te i England eller Skotland, så har vi kun gode minder omkring te".

Videreføre arven

De overtager Nordic Tea med stor ydmyghed, siger han:

"Vi håber blot på, at vi kan videreføre den store arv efter Michael og Ying. Vi ved, at det kræver stort arbejde at vinde kundernes tillid, men vi har jo haft de bedste læremestre i Michael og Ying".

Ikke mange forandringer

Kunderne i butikken i Møllestræde vil ikke opleve mange forandringer den første lange tid, for en klog mand sagde en gang, at man ikke skal ændre på noget, som virker, udtaler Jens Risom.

Farvel og goddag

Lørdag 12. juni vil Michael, Ying, Jens og Charlotte alle være i butikken klokken 10- 14, hvor man kan komme forbi og få et glas vin og sige pænt farvel og goddag.

Jens og Charlotte Risom overtager udover butikken i Møllestræde også Nordic Teas to webshops, Nordic-tea.dk og Chinateahouse.eu.

Mw/Mdt

arrow Hillerød får Danmarks længste hinkerude
01. juni 2021 kl. 18:00 Opdateret: kl. 14:56
arrow Derfor skal du shoppe i de rigtige butikker
22. april 2021 kl. 09:46 Opdateret: kl. 09:46
arrow Katrine og Christians drøm går i opfyldelse: Åbner ny café
11. marts 2021 kl. 05:00 Opdateret: kl. 14:17
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?