20. maj 2019
Køkkenchef René Hansen og hans medarbejdere havde travl under Påskecup 2019, hvor håndboldspillerne fik serveret 12.600 portioner mad. Foto: Erling Madsen
Køkkenchef René Hansen og hans medarbejdere havde travl under Påskecup 2019, hvor håndboldspillerne fik serveret 12.600 portioner mad. Foto: Erling Madsen
Foto: Erling Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sultne håndboldspillere spiste seks ton mad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sultne håndboldspillere spiste seks ton mad
Hillerød - 24. april 2019 kl. 23:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev svedt bravt på håndboldbanerne i påsken - men i det skjulte blev der også kæmpet bravt, og der lå også i køkkenet en holdindsats bag.

Mens de 240 danske og udenlandske ungdomshold dystede i Hillerød Håndbold Klubs Påskecup 2019 fra den 18. til 21. april, havde FrederiksborgCentrets medarbejdere i Restaurant F og Café Lille f susende travlt. For stævnets succes smittede i høj grad af på madlavningen: 9.000 portioner mad fordelt på fem måletider i 2018 var i år vokset til 12.600 portioner mad i år:

- Der blev spist 8.500 frikadeller, 5.200 kyllingelår, 780 kg lasagne og 650 kg kylling i paprika. I ialt er der blevet lavet mere end seks ton mad, fortæller holdelederen i køkkenet, køkkenchef René Hansen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede