18. januar 2021
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) kommer på mandag til Hillerød, hvor han deltager i vælgermøde. Foto: Thomas Olsen
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) kommer på mandag til Hillerød, hvor han deltager i vælgermøde. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Statsministeren møder læserne - hvad vil du spørge Lars Løkke om?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Statsministeren møder læserne - hvad vil du spørge Lars Løkke om?
Opdateret 23. maj 2019 kl. 10:46
Hillerød - 22. maj 2019 kl. 12:54
Af Anna Törnqvist Jensen

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) lægger mandag den 27. maj vejen forbi Hillerød. Det sker, når han fra klokken 15.30 til 16.30 deltager i vælgermøde i FrederiksborgCentrets festsal. Lars Løkke Rasmussen ser frem til mødet.

- Jeg har jo brugt en stor del af min politiske karriere i Nordsjælland som både byrådsmedlem og amtsborgmester. Derfor glæder jeg mig til at møde Frederiksborg Amts Avis' læsere til en forhåbentlig spændende politisk debat med masser af gode spørgsmål, siger han.

Frederiksborg Amts Avis' chefredaktør Palle Høj er ordstyrer ved mødet med statsministeren.

- Da Lars Løkke Rasmussen lige havde udskrevet valget, blev han stillet det samme spørgsmål flere gange fra mange forskellige journalister - om han ville basere en evt. regering på mandater fra Stram Kurs. Det har han jo for længst aflivet at ville gøre, og han har jo tilmed foreslået muligheden for en SV-regering, siger Palle Høj og fortsætter:

- Men han efterlyste i den anledning også en større variation i spørgsmålene fra journalisterne til både ham selv og de øvrige politikere i almindelighed. Jeg håber derfor, at deltagerne i læsermødet på mandag er parate til at stille nye og måske også lidt anderledes spørgsmål til Lars Løkke Rasmussen.

Statsministeren lægger selv vægt på, at han håber, den lange valgkamp giver god tid til at diskutere landets fremtid.

- Jeg har udskrevet en lang valgkamp, fordi jeg tror, det er tid til refleksion over, hvem der er bedst til at lede landet. Jeg håber, at vi får tid til at tage et spadestik dybere og diskutere, hvor Danmark skal hen i fremtiden, siger Lars Løkke Rasmussen.

Ved mødet kan publikum stille spørgsmål til statsministeren, og Palle Høj har allerede sine spørgsmål til Lars Løkke Rasmussen klar:

- Personligt vil jeg gerne vide, om han kan synge med på Socialdemokratiets slagslang »Når jeg ser et rødt flag smælde« og også hvor liberal han er på en skala fra 1 til 10, siger chefredaktøren.

Vælgermødet er arrangeret af Frederiksborg Amts Avis i samarbejde med FrederiksborgCentret. Alle er velkomne ved mødet, og det er gratis at deltage.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?