19. maj 2019
26 ryttere var med til Paris i år. Styregruppen havde håbet på et overskud på 300.000 kroner, men overskuddet endte kun på 185.000 kroner. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

26 ryttere var med til Paris i år. Styregruppen havde håbet på et overskud på 300.000 kroner, men overskuddet endte kun på 185.000 kroner. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skuffende resultat for Team Rotary Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuffende resultat for Team Rotary Nordsjælland
Hillerød - 19. oktober 2018 kl. 09:45
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter flere succesfulde år med en årlig cykeltur til Paris, der hver gang har indbragt mellem 200.000 og 300.000 kroner til Team Rotary Nordsjælland, må holdet i år »nøjes« med et overskud på 185.000 kroner.

Det oplyser lederen af styregruppen for Team Rotary Nordsjælland, Peter Jørgensen.

Pengene går til forskellige sociale- og sundhedsmæssige velgørende formål, blandt andet under Frivilligcenter Hillerød.

- Jeg havde forventet mellem 250.000 og 300.000 kroner, så på den måde havde jeg nok for høje forventninger. Det er skuffende. Jeg havde helst set, at der var flere penge til det gode formål. Vi er meget glade for de sponsorer, vi har nu, men vi mangler simpelthen flere sponsorer, og det er det, der har været problemet, siger Peter Jørgensen.

Det er femte gang, at holdet er cyklet til Paris. Tidligere hed holdet Team Rotary Hillerød, men i år kørte de 26 ryttere for første gang under navnet Team Rotary Nordsjælland for at åbne op for, at flere ryttere kunne køre med.

Lavere overskud i år
Allerede inden holdet vendte cykelstyrene mod Paris, stod det klart, at overskuddet ikke ville blive så stort som de foregående år, fordi rytterne ikke havde skaffet så mange sponsorer. I juli, kort inden afgang, sagde Peter Jørgensen her i avisen:

- Vi må snakke om det, når vi er kommet hjem og se på, om der er noget, der skal laves om. Måske er tiden løbet fra at køre velgørenhedsløb til Paris. Der er enormt meget prestige i at køre med for eksempel Rynkeby, og de har lange ventelister, men vi har ikke den kolossale opbakning, som vi gerne ville have.

Kører til Paris igen
Peter Jørgensen fortæller, at styregruppen er blevet udvidet med fire mand, der kan løfte den store opgave med at få planlagt turen. For ja, der bliver en tur til Paris næste år også. I sidste uge blev der holdt informationsmøde på Hotel Hillerød, og de første 18-20 ryttere har allerede sagt ja til at cykle med næste år.

- Vi kunne rigtig godt tænke os at få fem-seks stykker mere med. Når gruppen er samlet, vil vi holde et ryttermøde, hvor vi fortæller, at det er ret vigtigt at følge konceptet og sørge for at finde sponsorer. Det handler nok om at motivere dem lidt. Vi tror på, at når først folk har sagt ja og kan se, at det er en fordel at gå ud og hente en sponsor, så går det nemmere. Det er jo et stærkt netværk, der bliver dannet på sådan en tur, og sponsorerne får virkelig meget ud af det, men det skal de bare lige indse, siger Peter Jørgensen.

Er man interesseret i at høre mere eller melde sig til næste års tur til Paris, kan man kontakte Mogens Rasmussen på telefon 2372 7255 eller Peter Jørgensen på 4015 4824 eller via Facebook eller Team Rotary Nordsjællands hjemmeside.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede