9. juli 2020
Sidste år deltog 2500 mennesker til Horror Walk gennem bymidten. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Sidste år deltog 2500 mennesker til Horror Walk gennem bymidten. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skræmmende byvandring med zombier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skræmmende byvandring med zombier
Hillerød - 15. oktober 2019 kl. 20:01
Af Johanne Wainø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når mørket falder på fredag aften, forvandles byen til et mareridt, hvor spøgelser, zombier og vampyrer hele tiden venter om det næste hjørne.

Sidste år gik 2500 mennesker med på den uhyggelige Horror Walk gennem bymidten, og succesen gentager sig igen i år.

Det foregår fredag aften i efterårsferien, når mørket falder på, og Torvet, Slotsgade, Søstien og Posen fyldes med skræmmende spøgelser, vampyrer, zombier og andre uhyggelige skabninger.

- Det er gratis at deltage, men det kan være, det koster i form af efterfølgende mareridt, så det er på eget ansvar, advarer eventkoordinator fra C4 Frederik Frost.

De uhyggelige aktiviteter startede allerede på Torvet klokken 14.00, hvor deltagerne blandt andet kan prøve at skyde med Nerf Guns, kaste med kranier og fiske i en uhyggelig fiskedam.

Klokken 18.30 bliver der uddelt fakler, og de første modige deltagere bliver sendt afsted ad ruten, der krydser Torvet, Slotsgade, Søstien og Posen. Igen i år vil særligt Søstien være spækket med uhygge i form af monstre, uhyrer, teaterblod, røg og uhyggelige lyde.

- Hillerød ByForum har søgt efter frivillige til at spille diverse monstre, og mange synes, det er sjovt at blive sminket professionelt og skulle gå rundt og skræmme folk, siger Frederik Frost.

Som noget nyt i år

Rute er i år udvidet med en kirkegård på Posen med gravsten, skeletter og andre uhyggelige kirkegårdsvæsener. På Posen vil man også kunne opleve »Clown Town«, hvor man møder klovne i alle afskygninger. Det er butikkerne Rodes og Kop & Kande, der er initiativtagere til Hillerød Horror Walk, og Hillerød ByForum er arrangør. Alle er velkomne, og det er gratis at deltage.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?