2. august 2021
Politiet har vurderet, at skøjtebanen på Torvet ikke er omfattet af de nye corona-restriktioner. Foto: Anders Johansen
Politiet har vurderet, at skøjtebanen på Torvet ikke er omfattet af de nye corona-restriktioner. Foto: Anders Johansen
Foto: Anders S Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skøjtebanen skal ikke lukke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skøjtebanen skal ikke lukke
Hillerød - 10. december 2020 kl. 09:40
Af Martin Warming

Skøjtebanen på Torvet må fortsætte med at holde åbent.

Hillerød Events var i tvivl om, hvorvidt skøjtebanen var omfattet af de nye corona-restriktioner, der blev indført forleden, men nu har politiet vurderet, at skøjtebanen ikke er omfattet af restriktionerne.

"Det er vi selvfølgelig super glade for. Det betyder meget for Hillerøds foreningsliv, at vi kan holde skøjtebanen åben," fortæller Carsten Larsen, der er formand for Hillerød Events, til Hillerød Posten torsdag formiddag

Frivillige fra en lang række af Hillerøds foreninger hjælper nemlig med at passe og bemande banen med personale. Til gengæld går overskuddet fra skøjtebanen til foreningerne.

arrow Læs også: Skøjtebanen bliver stående til efter påske
Skærpet tilsyn

Skøjtebanen skal dog holde et skærpet tilsyn med, at der ikke bliver lukket grupper på over 10 personer ind på skøjtebanen, fortæller Carsten Larsen.

"Vi kan desværre ikke lukke en skoleklasse med 25 elever eller en børnefødselsdag med flere end ti personer ind, men mindre grupper og familier under ti personer kan sagtens komme ned og løbe på skøjter sammen," siger han.

Det betyder dog ikke, at der kun må være ti personer på banen ad gangen. Der må bare ikke lukkes grupper på flere end ti personer ind på banen.

"Jeg er glad for, at vi ikke skal lukke. Skøjtebanen er kommet rigtig godt fra start, og vi har haft rigtig mange gæster, og så synes jeg, at det er med til at bringe noget positivitet ind i julemåneden, hvor mange andre fornøjelser er blevet lukket ned," siger Carsten Larsen.

Skøjtebanen holder åbent på hverdage mellem klokken 17 og 20, og på lørdage og søndage kan du løbe på skøjter på Torvet mellem klokken 10 og 17.

arrow Skøjtebanen lukker midlertidigt
21. december 2020 kl. 09:30 Opdateret: kl. 09:37
arrow Skøjtebanen på Torvet er klar til åbning på fredag
25. november 2020 kl. 16:00 Opdateret: kl. 14:17
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?