16. januar 2019
Stylte Signe kom og overraskede børnene undervejs på optoget gennem Østervang. Hun var vældig populær.

Foto: Camilla Fræhr Hansen
gallery icon

Se billedserie

Stylte Signe kom og overraskede børnene undervejs på optoget gennem Østervang. Hun var vældig populær. Foto: Camilla Fræhr Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Østfestival er i fuld gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Østfestival er i fuld gang
Hillerød - 08. august 2018 kl. 12:39
Af Camilla Fræhr Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er Østfestivallen for alvor begyndt.

Der har traditionen tro været optog gennem Østervang, og borgmester Kirsten Jensen har holdt sin åbningstale er erklæret Østfestivallen for åben.

Der er blevet gjort klar til fire dage spækket med aktiviteter. Der er gjort klart med hoppeborg, bibliotekstelt, basketball bane, madtelt, sliktelt og så vil der være aktiviteter for børnene hele dagen.

- Det gik utrolig godt med at få sat det hele i gang, og det kommer forhåbentlig også til at gå godt med at få afviklet festivallen, siger Lucas Antonio Madsen, der er formand for festivallen, idet han giver ordet videre til borgmester Kirsten Jensen.

- For mig at se er Østfestivallen et billede på, hvordan jeg ser den her del af vores Hillerød. Det er et sted, hvor vi ønsker at engagere mennesker. Et sted som er smukt og vil være smukt. Et sted der vil være venligt. Et sted hvor man skal kunne møde andre og falde i snak med dem. Interessere sig for hinanden. Spille en gang bold med eller mod hinanden. Hele det her område med renoverede boliger og skønne områder med børnehave, plejecenter og snart en købmand igen, kirker og klubber, det er jo bare et dejligt sted, og Østfestivallen kan være med til at understrege stoltheden af at komme fra sådan et dejligt sted, siger Kirsten Jensen, da hun erklærer Østfestivallen for åben.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk