20. oktober 2021
Årets pris gik til bestyrelsen og de frivillige i Hillerød Fodbold for at have taget et socialt ansvar med sine mange inkluderende fællesskaber. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Årets pris gik til bestyrelsen og de frivillige i Hillerød Fodbold for at have taget et socialt ansvar med sine mange inkluderende fællesskaber. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Hillerød Fodbold får frivilligsocialprisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Hillerød Fodbold får frivilligsocialprisen

Peter Bennet og resten af Hillerød Fodbold fik fredag kommunens frivilligsocialpris.

Hillerød - 26. september 2021 kl. 13:02
Af Per Skovkjær Sand
arrow Læs også: DEBAT: Flot og festlig fejring af de frivillige

Borgmester Kirsten Jensen (S) overrakte fredag frivilligsocialprisen til Peter Bennet og resten af de frivillige og bestyrelsen i Hillerød Fodbold.

I sin tale sagde hun, at »I får prisen for i den grad at have påtaget jer et socialt ansvar og for de mange inkluderende og fællesskabende aktiviteter I har sat i verden.«

Hillerød Fodbold har skabt nye fællesskaber og inkluderende sociale aktiviteter for både børn, voksne og ældre også med fysiske, psykiske og sociale problemer, begrundede borgmesteren.

Hillerød Fodbold har været med i sundhedsprojekter som »Ud i livet«, med hold for psykisk sårbare voksne. Klubben har lavet »Huskebold« for folk med demens og Parkinsons, »Hjernebold« for genoptræning efter hjerneskade og »Jump4Fun« for overvægtige børn.

Populære feriecamps

Desuden har klubben lavet feriecamps med ridning, dans, fodbold, fællesspisning, bål, historiefortælling, stikbold, naturvejledning, lege og meget andet.

- Det har været gratis og et fantastisk tilbud særligt til de børn, som ikke kommer på sommerferie med familien, så de også får sjove oplevelser og har gode feriefortællinger at dele med klassekammeraterne, sagde Kirsten Jensen i sin tale.

Borgmesteren sagde, at foreningslivet i Hillerød Fodbold når bredere ud end banens kridtstreger.

- I har en ambition om at være en klub for samtlige borgere i lokalsamfundet uanset baggrund og niveau. I ved, at det sociale fællesskab betyder alt. Derfor har det også givet mening for jer at gå ind i arbejdet med at arrangere Juleaften for dem, som ellers ikke har en familie eller måske slet ingen at holde jul med, sagde borgmesteren.

Endelig fremhævede borgmesteren Hillerød Fodbolds arbejde i byens største almene boligområde Kongevænget 1 og 2 i Hillerød Øst.

- Her tropper I op fredag efter fredag og spiller fodbold med børnene, og for nylig har I også startet et dansehold - man møder bare op og er med. Og det er populært!, sagde Kirsten Jensen.

arrow Se billederne: Hillerøds frivillige blev fejret med stor havefest
29. september 2021 kl. 10:00 Opdateret: kl. 13:28
arrow Langede ud efter budgetforlig i takketale
28. september 2021 kl. 18:00 Opdateret: kl. 12:16
arrow Programmet er klar: Frivillige fejres med 1.000 lanterner
20. september 2021 kl. 04:35 Opdateret: kl. 19:55
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?