18. september 2021
Nordsjællands første boulderhal er nu åben. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Nordsjællands første boulderhal er nu åben. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder og video: Nordsjællands nye klatresal åbnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder og video: Nordsjællands nye klatresal åbnet
Opdateret 06. april 2019 kl. 19:00
Hillerød - 06. april 2019 kl. 18:15
Af Anna Törnqvist Jensen

- Hold kæft, hvor er det fedt det her, udbrød formanden for Gadevang Klatreklub, Michael Holm Conner, da Nordsjællands nye og første boulderhal indviet på Hillerødholmskolen lørdag.

Den røde snor blev klippet i stumper, da alle de kræfter, der på den ene eller anden måde har været med til at skabe den nye klatresal på Hillerødholmskolen var med til at indvie salen. Store som små blev udstyret med en saks, og da den røde snor var klippet, var både børn og voksne var »på væggen«. En af Hillerødholmskolens gamle idrætssale er blevet omdannet til 167 kvadratmeter klatrevæg med faldmadras på hele gulvet, hvor både Hillerødholmskolens 700 elever og Gadevang Klatreklubs medlemmer kan slå sig løs.

Formanden for Gadevang Klatreklub, Mikael Holm Conner, lægger ikke skjul på, at det en årelang drøm nu er gået i opfyldelse.

- Jeg flyttede til Nordsjælland i 2010, og jeg fattede simpelthen ikke, at der ikke var et klatrecenter. Vi har længe drømt om mere væg, og det betyder alt, at vi nu har fået det. Det er en kæmpe ændring for os. Før var vi begrænset af åbningstider, og nu er vi blevet herre i eget hus så at sige. Nu er alle muligheder åbne, siger Mikael Holm Conner.

Synes du, at kommunen er der for dig?