25. april 2019
Omkring 100 foreninger, virksomheder og privatpersoner byttede tjenester og ydelser på FrivilligBørsen. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Omkring 100 foreninger, virksomheder og privatpersoner byttede tjenester og ydelser på FrivilligBørsen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Frivillige gik til makronerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Frivillige gik til makronerne
Opdateret 25. september 2015 kl. 22:12
Hillerød - 25. september 2015 kl. 08:29
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra kommunaldirektør Erik Nygreen, i dagens anledning børsboss, satte FrivilligBørsen i gang med koklokke, og til at 10 frivillige stod i kø for at besegle deres nyindgåede aftaler med blæk, gik der kun syv minutter. Frivilligcenter Hillerøds første Frivilligbørs blev fredag eftermiddag en omgående succes, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Godt 100 personer fra omkring 50 frivillige foreninger, kommunale institutioner, virksomheder, uddannelsesinstitutioner og en enkelt menig borger mødtes i to timer i Støberihallen for her at indgå aftaler og udveksle ydelser.

Blandt de første til at finde sammen var fysioterapeut Thomas Greve fra Fysioterapien i Centrum og overassistent Kirsten Bjerregaard fra Hillerød Bibliotek. Kirsten Bjerregaard var på jagt efter foredragsholdere til dets arrangement hver sidste fredag i måneden klokken 16.00-17.00, hvor især ældre kommer forbi for at høre oplæg. Sådan et skal Thomas Greve nu lave, og det skal handle om smerter og rygproblemer.

Blandt de andre aftaler var legestuen Salto, der fandt Haveselskabet, og sammen nu skal finde haver som forældrene kan blive inspireret af, og børnene kan lege i. KFUM/KFUK fandt Ventilen, der nu skal udstille i førstnævntes lokaler på Møllestræde, mod at holder foredrag om ensomhed. Og skakklubben tager bræt og brikker ned til biblioteket for at inspirere børn og unge, mod at biblioteket annoncerer det.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede