19. oktober 2019
Især paraden igennem byen lørdag eftermiddag tiltrak meget opmærksomhed med sine festlige, farvestrålende og dygtige artister. Mange valgte at følge paraden hele vejen til Torvet. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Især paraden igennem byen lørdag eftermiddag tiltrak meget opmærksomhed med sine festlige, farvestrålende og dygtige artister. Mange valgte at følge paraden hele vejen til Torvet. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billederne: Hofnar fik en fantastisk velkomst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billederne: Hofnar fik en fantastisk velkomst
Hillerød - 10. juni 2019 kl. 16:08
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den første udgave af gadeteaterfestivallen Hofnar fik en fantastisk modtagelse, da den i pinsen fyldte gader, torve, centre og baggårde med charmerende, sjov, imponerende og halsbrækkende underholdning. Artisterne underholdt med blandt andet optog igennem byen og pop up-scener i bymidten mellem 5000 og 6000 mennesker i weekenden.

Forståeligt nok er det en nærmest euforisk leder af Klaverfabrikken, Jens Jepsen, som dagen derpå prøver at sætte ord på succesen.

- Det har virkelig på alle leder og kanter været helt ubeskriveligt fantastisk, og vi er så glade. Allerede nu har vi fået mange tilbagemeldinger fra både artister, frivillige og rigtig mange mennesker i byen, som har oplevet det. Vi har blandt andet hørt fra familier, der lavede alle deres pinse-planer om for at være med til Hofnar i stedet. Så vi er helt overvældede og ekstatiske, siger han.

Læs meget mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede