12. maj 2021
Naturfredningsforeningens store affaldsindsamling finder sted denne weekend, også i Hillerød Kommunen. Arkivfoto: Jan F. Stephan
Naturfredningsforeningens store affaldsindsamling finder sted denne weekend, også i Hillerød Kommunen. Arkivfoto: Jan F. Stephan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så skal der samles affald i hele Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så skal der samles affald i hele Hillerød

Der er registreret 18 åbne affaldsindsamlinger i Hillerød Kommune i den kommende weekend

Hillerød - 11. april 2021 kl. 19:01

Hillerød Kommune bliver gjort forårsrent i weekenden, 17. og 18. april, hvor mange borgere har meldt sig til at rydde op i naturen og i gader og stræder.

arrow Læs også: Strålende forårsvejr begunstigede affaldsindsamling

Her afholder Danmarks Naturfredningsforening den årlige, landsdækkende affaldsindsamling, og her i kommunen er der arrangeret 18 affaldsindsamlinger over stort set hele kommunen. Derudover er der otte indsamlinger, som er for en lukket kreds grundet corona.

Så hvis man har lyst til at fatte en pose og få samlet mundbind, skrald og take away-papir op, er der rig mulighed for at finde en indsamling i nærheden. På hjemmesiden www.affaldsindsamlingen.dk kan man finde en oversigt over indsamlingerne.

"Hermed en opfordring til alle: kom og vær med! Det er godt for miljøet. Du får frisk luft, god samvittighed og møder måske naboerne eller andre bekendte," skriver Vera Søchting fra Danmarks Naturfredningsforening Hillerød i en pressemeddelelse.

Inden den store affaldsindsamlingsweekend samler skoler og institutioner skrald op i kommunen. Her i kommunen er 13 skoler og institutioner tilmeldt.

Gratis sække

Bilka uddeler til og med 18. april gratis sorteringsfoldere og indsamlingssække - både til børn og voksne - i Kundeservice.

Når affaldet er indsamlet, kan det afleveres på parkeringspladsen ved den lokale Bilka, hvor en sorteringscontainer står parat. Affaldet sorteres i seks forskellige fraktioner.

Bilka donerer en krone til Danmarks Naturfredningsforening for hvert kilo affald, der bliver samlet ind i hele Danmark.

arrow 1.200 hillerød-børn skal samle affald
03. april 2021 kl. 15:35 Opdateret: kl. 11:32
arrow Så er det blevet tid til forårsrengøring i naturen
14. marts 2021 kl. 15:22 Opdateret: kl. 13:04
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?