26. november 2020
Kirsten med mundbind
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rekordsmitte i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rekordsmitte i Hillerød
Hillerød - 30. oktober 2020 kl. 15:24
Af Camilla Bjørkman Aagaard og Mette Dolmer Thygesen

55 borgere i Hillerød er den sidste uge blevet testet positivt for corona. Det er det højeste antal nogensinde.

arrow Læs også: Orienteringsaften på teknisk skole rykker online

Fredag lavede borgmester Kirsten Jensen (S) en video på kommunens Facebookside, hvor hun opfordrer borgerne til at fortsætte med at stå sammen og overholde myndighedernes retningslinier.

- Du har det sikkert ligesom mig og har tænkt: »Efter sommerferien kommer den der anden bølge ikke, fordi vi har været så gode i foråret og hen over sommeren«. Men den er kommet, og tallene i Hillerød Kommune er højere, end de har været før. Det kan være svært at tage sig sammen én gang til og sørge for at være så hensynsfuld over for sig selv og andre, som man overhovedet kan. Men det er vi nødt til, siger Kirsten Jensen blandt andet.

U/Nord ramt igen

Torsdag aften fik Hillerød Tekniske Skole, U/Nord besked om, at endnu en af deres elever er blevet testet positiv for Covid-19. Derfor har skolen valgt at hjemsende den klasse, som den smittede elev går i, oplyser skolen i en pressemeddelelse.

Klassen modtager virtuel undervisning, indtil eleverne kan møde op på skolen igen. Det sker, elever og lærere er testet negative to gange og har været symptomfrie i 48 timer.

På Hillerød Tekniske Skole er dette tilfælde det sjette siden skolestart i august, oplyser skolen. Senest i lørdags fik en elev en positiv coronatest.

- Indtil nu er det lykkedes skolen at slå de enkelte udbrud ned, så smitten ikke har spredt sig til andre elever og klasser, skriver skolen i pressemeddelelsen.

Fra torsdag 29. oktober har alle elever, kursister og medarbejdere skullet bære mundbind eller visir, når de opholder sig i fællesrum og gangarealer eller er sammen på tværs af hold.

arrow Klasse sendt hjem efter corona-smitte
30. oktober 2020 kl. 10:46 Opdateret: kl. 10:43
arrow Endnu en elev på teknisk skole smittet med corona
26. oktober 2020 kl. 10:52 Opdateret: kl. 10:48
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?