29. maj 2020
Rasmus Visby holder foredrag om sine undersøgelser af Hillerød Forsyning. Foto: Privat
Rasmus Visby holder foredrag om sine undersøgelser af Hillerød Forsyning. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rasmus Visby fortæller om Hillerød Forsyning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rasmus Visby fortæller om Hillerød Forsyning
Hillerød - 14. januar 2020 kl. 14:45
Af Janne Mulvad
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rasmus Visby, som da året var få dage gammelt, blev et velkendt navn i Hillerød, har booket Gadevang Forsamlinghus 29. januar, og her vil han fortælle nærmere om sine oplevelser med Hillerød Forsyning i sit foredrag med overskriften »Bag om Hillerød Forsyning«. Rasmus Visbys oplysninger om lønninger i ledelsen hos Hillerød Forsyning, som chokerede mange borgere i Hillerød, da han lagde sit opslag om lønningerne på facebook, er kun en del af hans fortælling om Hillerød Forsyning, som han gerne vil give videre.

arrow Læs også: Byråd vil beholde magten i forsyning

»Kom og bliv klogere på det lokale forsyningsselskab. Jeg vil på aften fortælle historien, som går bagom mit graverarbejde og vil gå yderligere i dybden med forhold omkring Hillerød Forsyning. Der vil også være materiale, der endnu ikke er offentliggjort«, skriver han om foredraget, som finder sted i Gadevang Forsamlinghus 29. januar klokken 18.30-20.00.

- Jeg fortæller min historie fra jeg kom til Hillerød, og bad om de første oplysninger hos Hillerød Forsyning, og alle de her benspænd, der har været undervejs, siger Rasmus Visby.

Rasmus Visby flyttede til Gadevang i september 2018. Der havnede han midt i debatten om haveaffaldsordningen, som var på vej til at blive skrottet, har han tidligere fortalt til Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg taler med min nabo, en 80-årig dame, og hun skal til at køre sit haveaffald ned i den anden ende af byen. Samtidig er det dyrere at få hentet affald i Hillerød, end i København. Så jeg tænker, at det er mærkeligt, og så har jeg den artikel i baghovedet, hvor affaldsformanden er på top ti over de bedste betalte affaldsformand, siger han, og henviser til en opgørelse over honorarer til formænd for en række kommunale affaldsselskaber. Her ligger Hillerød nummer seks med et årligt honorar på 185.000 kroner for posten som formand for Hillerød Forsyning.

Det blev startskuddet til Rasmus Visbys interesse for Hillerød Forsyning, og han begyndte at søge om aktindsigt i en række emner, blandt andet lønningerne.

Hillerød Forsyning er ikke den eneste organisation, Rasmus Visby har interesseret sig for. I 2014 stiftende han sammenslutningen Consum, som fik hjulpet en halv snes personer ind i repræsentantskabet hos Nykredit, i kamp mod kreditforeningens gebyrer. Han blev også kendt for sin afsløring af, at KAB-direktør Flemming Strøm brugte stemmer fra boligforeningen til at sikre sig plads i elselskabet Radius' bestyrelse.

Foredraget er gratis, men der er et begrænset antal pladser, som skal bookes på billetto.

arrow Her er Rasmus Visbys historier om Hillerød Forsyning
30. januar 2020 kl. 20:21 Opdateret: kl. 15:14
arrow Forsyning vil politianmelde Rasmus Visby
30. januar 2020 kl. 15:35 Opdateret: kl. 14:35
arrow Formand har bestilt undersøgelse af Hillerød Forsyning
18. januar 2020 kl. 04:24 Opdateret: kl. 17:32
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?