25. februar 2021
Selvom man først skal konfirmeres senere på året på grund af corona-sitautionen, kan man søge om et tilskud allerede nu, fortæller Henning Jensen, der er formand for Hillerød Propforening. Foto: Martin Warming
Selvom man først skal konfirmeres senere på året på grund af corona-sitautionen, kan man søge om et tilskud allerede nu, fortæller Henning Jensen, der er formand for Hillerød Propforening. Foto: Martin Warming
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Propforening uddeler igen penge til konfirmander

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Propforening uddeler igen penge til konfirmander

Nu kan de kommende konfirmander søge om et tilskud til tøj fra Hillerød Propforening

Hillerød - 23. februar 2021 kl. 08:30
Af Martin Warming

Hillerød Propforening er igen klar til at uddele penge til de kommende konfirmander.

arrow Læs også: Præster udskyder konfirmationer - andre holder fast i forårsdatoer

Propforeningen har uddelt penge til værdigt trængende familier siden 1917, og selv om vi er plaget af en corona-pandemi i øjeblikket, så er i år ingen undtagelse.

Alle konfirmander, der får støtte, får 3.000 kroner, og pengene skal bruges til køb af tøj - og altså ikke til fest, gaver og lignende. Derudover skal alle ansøgere have fast bopæl i Hillerød Kommune.

"Det eneste, vi ændrer på i år i forhold til tidligere år, er, at de ansøgninger, der kommer, vil gælde for hele året. Det betyder altså, at selv om den unge først skal konfirmeres senere på året på grund af corona-situationen, så kan ansøgningen sendes allerede nu," fortæller Henning Jensen, der er formand for Hillerød Propforening.

For at komme i betragtning til et tilskud skal man rette henvendelse til formand Henning Jensen på telefon 42 75 13 15. Så får man et ansøgningsskema, der udfyldes og afleveres tilbage formanden.

arrow Lokale præster tror på konfirmationer til foråret
03. februar 2021 kl. 05:35 Opdateret: kl. 15:02
Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?