25. september 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Papiruld Danmark får ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Papiruld Danmark får ny direktør
Hillerød - 15. januar 2020 kl. 14:03
Af Janne Mulvad

Papiruld Danmark har fået en ny direktør efter salget til AH Wood Invest. Det er Jens Engbo Norddal, der tiltræder som ny adm. direktør den 1. marts 2020. Han kommer fra en stilling som Market Director Scandinavia hos James Hardie GmbH, det tidligere Fermacell Scandinavia.

arrow Læs også: Papiruld skifter navn for at signalere bæredygtighed

Den ny ejerkreds i Papiruld Danmark, bestående af Holger C. Hansen, Asbjørn Berge og Claus Skov betragter ansættelsen som et stærkt træk i et konkurrencepræget marked inden for byggematerialer, skriver Papiruld Danmark selv i en pressemeddelelse.

- Jens er udvalgt, fordi han har en stærk salgsprofil og har været med til at sikre Fermacell/James Hardie en førende markedsposition inden for fibergips i Danmark. Han har derfor erfaringen og evnerne til at kunne løfte selskabet til nye højder. Han er desuden en dynamisk person med et stort netværk i byggebranchen. Det har stor betydning, og det regner vi med at få stor glæde af, siger Holger C. Hansen.

Jens er 48 år og har været ansat i Fermacell/James Hardie siden 2011, hvor han startede som Area Sales Manager. Under sin ansættelse har han studeret en MBA fra Copenhagen Business School.

- Der er lagt en seriøs vækststrategi, hvor vi skal ud og vinde markedsandele på forskellige parametre. Det arbejde glæder jeg mig utroligt meget til at komme i gang med, siger Jens Engbo Norddal.

arrow Papiruld Danmark fusionerer med CBI Danmark
07. april 2021 kl. 16:25 Opdateret: kl. 16:25
arrow Direktør forventer stor vækst
01. november 2019 kl. 06:32 Opdateret: kl. 14:30
Stemmer du til kommunalvalget i år?