23. september 2020
Stifterne af Fremad Simon Emil Ammitzbøll-Bille og Christina Egelund var i Hillerød lørdag, her ses de med tidligere byrådmedlemmer i Hillerød, Marco Oehlenschläger og Jonathan Nielsen. Privatfoto
Stifterne af Fremad Simon Emil Ammitzbøll-Bille og Christina Egelund var i Hillerød lørdag, her ses de med tidligere byrådmedlemmer i Hillerød, Marco Oehlenschläger og Jonathan Nielsen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt parti på underskriftsjagt i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt parti på underskriftsjagt i Hillerød
Hillerød - 19. januar 2020 kl. 17:37
Af Janne Mulvad
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Medlemmer af det nystiftede parti Fremad var lørdag i Hillerød for at samle vælgererklæringer, og partileder Simon Emil Ammitzbøll-Bille og medstifter Christina Egelund var sammen med tidligere byrådsmedlem i Hillerød for Liberal Alliance Jonathan Nielsen på gaden.

Jonathan Nielsen fortæller, at det ikke er afgjort om Fremad også vil arbejde på at komme på listen ved det kommende kommunalvalg i november 2019.

- Men jeg har i hvert fald genfundet lysten og tiden til lokalpolitik, siger det tidligere byrådsmedlem, som sad i byrådet for Liberal Alliance sammen med Marco Oehlenschläger i perioden 2013-2016. Netop Marco Oehlenschläger dukkede også op, da Fremad var i byen, men Marco Oehlenschläger, som er næstformand for Liberal Alliances Nordsjællands storkreds, afviser at være på vej ind i det nye parti. Han kalder sig en ven af partiet Fremad.

- Jeg støtter op om gode initiativer, som rykker landet i den rigtige retning. Jeg synes politiske partier i jagten på stemmer vælger at vige fra deres værdier og politiske ståsted. Det er ikke hensigtsmæssigt, og ikke det, jeg står for. Det var derfor, jeg forlod Venstre, og gik til Liberal Alliance, fordi Venstre skiftede økonomisk retning. Men nu kan jeg se Liberal Alliance bevæger sig i en forkert retning, når det gælder liberale værdier og menneskesyn, siger han.

Har debatten om sexisme taget overhånd?