15. september 2019
Nordsjællands Håndbold er på mange måder en god reklamesøjle for Hillerød Kommune, mener borgmester Kirsten Jensen (S), som er klar til at forlænge den 250.000 kroner dyre partnerskabsaftale med Nordsjællands Håndbold. Foto: Kenn Thomsen
Nordsjællands Håndbold er på mange måder en god reklamesøjle for Hillerød Kommune, mener borgmester Kirsten Jensen (S), som er klar til at forlænge den 250.000 kroner dyre partnerskabsaftale med Nordsjællands Håndbold. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny aftale med håndboldklub på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny aftale med håndboldklub på vej
Hillerød - 22. marts 2019 kl. 06:31
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

250.000 kroner skal Hillerød Kommune finde ved de kommende budgetforhandlinger, hvis kommunen ønsker at forlænge guldpartnerskabsaftalen med Nordsjælland Håndbold. Det spørgsmål skal afgøres ved de kommende budgetforhandlinger.

- Jeg tror, vi ender med at støtte dem igen i år, men vi er jo flere om at bestemme det. Jeg vil dog sige, at der i byrådet er stor interesse for det, siger borgmester Kirsten Jensen (S).

Hun mener, pengene til partneraftalen er en god investering.

- Det er en god tværkommunal investering, fordi vi er flere kommuner om det, og det skaber sammenhold mellem kommunerne. Samtidig sætter det også en retning for, hvor langt man egentlig kan nå med håndbold i vores område, siger Kirsten Jensen.

Derudover mener borgmesteren også, at håndboldklubben giver noget tilbage til kommunerne.

- Nordsjælland Håndbold har blandt andet et stort erhvervsnetværk, og de virksomheder bliver også en del af netværket i byen hos C4 og jobcentret, siger Kirsten Jensen og fortsætter:

- Derudover har håndboldklubben også et projekt, som støtter unge, der ellers har haft svært ved at finde en vej ind på en uddannelse eller i arbejdslivet. På den måde leverer Nordsjælland Håndbold også noget tilbage til de kommuner, som er en del af partnerskabet.

Kirsten Jensen lægger desuden vægt på, at den kommende Hillerød Arena kan give helt andre muligheder.

- Det varer ikke længe, så har vi en ny hal, hvor der blandt andet kan spille håndboldkampe i en anden skala, end vi kan i dag. Kampene er med til at skabe interesse om Nordsjælland Håndbold og for Hillerød. På den måde er der mange ting, som løber i samme retning nu, siger borgmesteren.

Spørgsmålet om en fortsætte af guldpartneraftalen med Nordsjælland Håndbold indgår i de kommende budgetforhandlinger for budgettet 2020-2023.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede