27. september 2021
Kulturnat Hillerød 2019 blev den sidste af sin slags. Foto: Allan Nørregaard
Kulturnat Hillerød 2019 blev den sidste af sin slags. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nedlægger populær kulturnat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedlægger populær kulturnat
Hillerød - 14. september 2021 kl. 12:41
Af Janne Mulvad

Kulturnatten i 2019 blev den sidste Kulturnat Hillerød. Efter to års aflysninger har styregruppen bag den populære kulturnat besluttet at nedlægge Kulturnat Hillerød. Kassebeholdningen fordeles blandt nogle kulturaktører i Hillerød, skriver styregruppen i en mail til aktørerne.

arrow Læs også: Se hvordan det var: Den allersidste kulturnat

Årsagen er manglende tilslutningen af netop aktører, altså deltagerne i kulturnatten, men også tilslutningen af hjælpere og medlemmer af styregruppen.

Det var i 2020 corona, der satte en stopper for årets kulturnat, mens den i år blev aflyst på grund af for få aktører. Kun 29 aktører var interesseret i at deltage i kulturnatten, som tidligere har haft mere end 100 aktører og op til 150 events i løbet af aftenen, rundt omkring i det indre Hillerød.

Lise Bendix, som i mange år har været den bærende kraft bag Kulturnat Hillerød, bekræfter, at der ikke kommer flere udgaver af Kulturnat Hillerød som vi kender den. Hun vil dog gerne vente med at fortælle nærmere om beslutningen, der altså nedlægger kulturnatten, siger hun til Frederiksborg Amts Avis.

Stemmer du til kommunalvalget i år?