2. december 2020
Anne Mette Hancock er en af de fire forfattere, du kan møde i Royal Stage søndag den 8. november. Pressefoto
Anne Mette Hancock er en af de fire forfattere, du kan møde i Royal Stage søndag den 8. november. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød fire forfattere, der holder dig vågen om natten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød fire forfattere, der holder dig vågen om natten
Hillerød - 26. oktober 2020 kl. 08:00
Af Mw

Krimier og spændingsromaner storsælger. Kigger man på bestsellerlisterne, ligger der som regel en krimi øverst. Men hvorfor er det så hyggeligt at læse om noget uhyggeligt, og hvorfor er danskerne så vilde med krimier? Og hvorfor er vi danskere så blodtørstige?

arrow Læs også: Ældre kan få gratis grin med Flemming Jensen

Det kan du måske få svaret på, når fire forfattere mødes i Royal Stage i Hillerød søndag den 8. november mellem klokken 14 og 17.

Her kan du møde Lone Theils, Anna Grue, Niels Krause Kjær og Anne Mette Hancock, der skriver krimier og spændingsromaner.

Det er Berlingskes kulturredaktør Anne Sophia Hermansen, der styre arrangementet, hvor man kan opleve interviews med forfatterne og paneldebat - og man kan også købe deres bøger med en personlig hilsen i.

Arrangementet søndag den 8. november er en del af Royal Stages nye serie 'Forfattertræf', hvor læsere kan møde forfattere på en ny og spændende måde. Og hvor forfatterne kan møde deres læsere.

Det gode liv

Det første 'Forfattertræf' finder sted lørdag 7. november klokken mellem klokken 14 og 17 under overskriften 'Samtaler om det gode liv'

Her kan man møde læge Bente Klarlund, forfatter Birgithe Kosovi, filosof Niels Overgaard og præst Pia Søltoft. Også denne dag er det Anne Sophia Hermansen, der er værtinde og styrer interviews med forfatterne og en paneldebat.

Blandt de emner, som berøres i 'Samtaler om det gode liv', er: Hvordan du styrker din fysiske og mentale sundhed. Hvad du kan lære om kærlighed af filosoffen Søren Kierkegaard. Hvordan man overlever forældre, der ikke evner at vise kærlighed, og hvorfor det er vigtigt, at du allerede nu forholder dig til døden?

Der er plads til 500 mennesker, og der tages selvfølgelig alle mulige corona-hensyn, oplyser Royal Stage.

Du kan læse mere om arrangementerne på royalstage.dk, hvor du også kan købe billetter til arrangementerne.

mw

arrow 'Mini-Bogforum' i Royal Stage: Samtaler om det gode liv
26. september 2020 kl. 05:50 Opdateret: kl. 13:19
arrow Gummi T i Royal Stage: Mastodonterne håber på 20.000 publikummer
28. december 2019 kl. 10:00 Opdateret: kl. 01:14
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?