28. marts 2020
Foto: Kim Rasmussen (arkiv)
Foto: Kim Rasmussen (arkiv)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mega-beruset 59-årig fik snuppet sin dyre Maserati af politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mega-beruset 59-årig fik snuppet sin dyre Maserati af politiet
Hillerød - 20. januar 2018 kl. 10:06
Af Steffen Slot og Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved 13.15-tiden slingrede en bilist ad Frederiksværksgade i Hillerød, og det udløste en anmeldelse til Nordsjællands Politi med mistanke om spirituskørsel.

Først klokken 13.45 fik politiet kontakt til bilen, der på det tidspunkt holdt parkeret et sted i Hillerød. I den dyre bil sad en 59-årig mand og sov med nøglerne i tændingslåsen, oplyser vagthavende Jesper Hansen, Nordsjællands Politi.

Betjentene bad manden puste i et alkoholmeter, og det gav gentagne gange udslag på over 2,1 promille, selv efter at betjentene havde taget højde for, at manden måske havde siddet i bilen i op til en halv time uden at køre.

- Når man kører bil med en promille på over 2,1, kan politiet beslaglægge bilen, også når det sker første gang. Ved en promille på 1,6 mister man kørekortet, ubetinget. Manden er ikke enig, og derfor skal retten tage stilling til, om bilen bliver beslaglagt, fortæller Jesper Hansen, vagthavende ved Nordsjællands Politi.

Senioranklager ved Nordsjællands Politi Susanne Kjølhede oplyser, at ejeren af bilen, en Maserati Granturismo, har indbragt konfiskationen af bilen for retten. Der er endnu ikke sat en dato på, hvornår retten træffer en afgørelse.

Ifølge FDM's bildatabase ligger nyprisen for en Maserati Granturismo på godt 2,4 eller 2,6 millioner kroner, afhængigt af model.