8. august 2020
I år er det lykkedes i Hillerød at få mange flere piger til at spille bordtennis.
I år er det lykkedes i Hillerød at få mange flere piger til at spille bordtennis.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mange piger er begyndt at spille bordtennis i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange piger er begyndt at spille bordtennis i Hillerød
Hillerød - 19. november 2014 kl. 17:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det har tidligere været svært at få piger interesseret i at spille bordtennis, men i år er det lykkedes i Hillerød at få mange flere piger i alle aldre som medlemmer, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Ikke nok med at pigerne spiller bordtennis, de deltager også i holdturneringerne. HGI har tilmeldt hold i pigedivisionen, som Danmarks BordtennisUnion oprettede i år.

Hillerød har haft hold i den bedste damerække igennem de seneste år. I år spiller holdet i 1. division. I år er der så også hold tilmeldt i Old Girls DM og 1. division rækkerne og senest i Dame A-rækken i ØBTU's turnering, så Hillerød nu har fem pige/damehold med i holdturneringen. I den kommende weekend skal alle Old-girls divisionsholdene samles til holdkamp i Randers, hvor der spilles holdturnering både lørdag og søndag med socialt samvær lørdag aften. Hillerøds to veteranhold i herrerækkerne skal også spille i Randers.

Der har kun været to af HGI's herrehold i ØBTU's turnering, som har været i kamp i ugens løb. Hillerød 5 i serie 2 var i Stenløse, hvor Stenløses bedste bordtennishold blev besejret med 11 - 3. HGI 5 fører suverænt rækken efter seks kampe med lutter sejre.

Hillerød-spillere på holdet er så suveræne, at de ligger 1 - 4 på toplisten med Henrik Brammer i spidsen med 15 vundne kampe ud af 18 spillede.

Hillerød 6, som også spiller i serie 2 gik det ikke så godt, da holdet på hjemmebanen i FrederikborgCentret tabte til Dalbys bedste hold med 2 - 12. Hillerød 6 ligger nr. 6 med 6 point for fem kampe.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?