18. september 2021
Liberal Alliance er gået med i Nye Borgerlige og Konservatives valgforbund. Her ses spidskandidaterne Elisabeth Stieper Tofte (LA), Morten Bille (NB) og Peter Ingemann Bentsen (K). Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Liberal Alliance er gået med i Nye Borgerlige og Konservatives valgforbund. Her ses spidskandidaterne Elisabeth Stieper Tofte (LA), Morten Bille (NB) og Peter Ingemann Bentsen (K). Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Liberal Alliance med i valgforbund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Liberal Alliance med i valgforbund
Hillerød - 03. maj 2021 kl. 17:10

Liberal Alliance er nu gået med i det tekniske valgforbund, som Det Konservative Folkeparti og Nye Borgerlige i Hillerød Kommune tidligere indgik.

arrow Læs også: Venstre og Dansk Folkeparti indgår valgforbund

Formålet med aftalen er ifølge partierne at reducere borgerligt stemmespild og derved sikre det bedste borgerlige/liberale valgresultat. "Det fortjener Hillerød," skriver partierne i aftaleteksten, som de har delt på Facebook.

Partierne har aftalt i bedst muligt omfang at samarbejde og undgå personangreb på hinandens kandidater, står der i aftaleteksten.

Aftalen er underskrevet af Brian Nedergaard, lokalformand for Det Konservative Folkeparti, Ulrik Mathorne, lokalformand for Liberal Alliance i Hillerød, og Per Bundgaard, lokalformand for Nye Borgerlige i Hillerød.

Tæt parløb

Det er desuden partiernes intention at holde et tæt parløb på valgnatten og i muligt omfang at være samlet til fest og forhandling med øvrige partier, står der i aftalen.

Partierne har aftalt, at andre borgerlige partier kan indtræde i samarbejdet på et senere tidspunkt, hvis der er enighed om det.

Udover dette valgforbund har Socialdemokratiet indgået valgforbund med Radikale Venstre, og SF og Enhedslisten er gået sammen i valgforbund i Hillerød Kommune.

Mdt

arrow SF og Enhedslisten indgår valgforbund i Hillerød
16. april 2021 kl. 18:25 Opdateret: kl. 16:12
arrow Socialdemokratiet og Radikale indgår valgforbund
06. april 2021 kl. 15:46 Opdateret: kl. 15:46
arrow Blå partier i valgforbund
27. august 2020 kl. 10:44 Opdateret: kl. 10:44
Synes du, at kommunen er der for dig?