28. september 2020
Den 42-årige havde drukket to øl, og under kørslen drak han yderligere en halv øl, inden politiet stoppede ham.
Den 42-årige havde drukket to øl, og under kørslen drak han yderligere en halv øl, inden politiet stoppede ham.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kørte med øl mellem benene: Havde en promille på 2,3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kørte med øl mellem benene: Havde en promille på 2,3
Hillerød - 04. december 2019 kl. 14:34
Af Anna Törnqvist Jensen

En 42-årig mand blev taget med fingrene i kagedåsen så at sige, da han blev standset af politiet om eftermiddagen ved 14.30-tiden på Egespurs Allé den 1. marts.

Han kørte nemlig rundt i sin bil med en dåseøl mellem benene, og politiet var da heller ikke sene til at tage alkometeret frem og undersøge, om manden var påvirket af alkohol.

Det var han, og for nylig var han for Retten i Hillerød tiltalt for spirituskørsel. Den 42-årige erkendte sig skyldig i at have kørt med for meget alkohol i blodet, fremgår det af dombogen.

Den 42-årige forklarede i retten, at han var på vej hjem fra arbejde, da han blev standset af politiet. Han havde på det tidspunkt drukket to øl, og under kørslen drak han yderligere en halv øl, inden politiet stoppede ham.

Det var den øl, han havde nået at drikke halvdelen af, som han havde mellem benene, da politiet stoppede ham. Cirka en halv time efter, politiet sigtede manden for spirituskørsel, fik han udtaget en blodprøve, som fastslog, at han havde en promille på 2,3.

Retten i Hillerød idømte den 42-årige 20 dages betinget fængsel og 40 timers samfundstjeneste. Den 42-årige skal desuden betale en bøde på 14.000 kroner, ligesom han er blevet frakendt kørekortet i tre år.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?