13. april 2021
Restaurant Flammen åbner til efteråret i Gallerierne. Pressefoto
Restaurant Flammen åbner til efteråret i Gallerierne. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt restaurantkæde åbner i Gallerierne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt restaurantkæde åbner i Gallerierne
Hillerød - 03. marts 2021 kl. 08:49
Af Camilla Bjørkman Aagaard

Kæden af grillbuffet-restauranter, Restaurant Flammen ApS, vil vækste sig ud coronakrisen.

arrow Læs også: Stor buffetkæde har blikket rettet mod Slagelse

Derfor indleder Restaurant Flammen nu en større offensiv med investeringer i flere nye restauranter landet over, og startskuddet lyder i Hillerød.

Kæden har netop underskrevet en aftale for en ny restaurant i Gallerierne i Hillerød, der bliver den sjette Flammen-restaurant på Sjælland ved siden af Glostrup, Roskilde, Næstved og de to i København.

- Det er en rigtig stor dag for Restaurant Flammen, når vi kan offentliggøre en aftale om endnu en restaurant i vores kæde. Vi har længe haft øje på Hillerød som by og glæder os meget til at byde gæsterne her velkomne i den nye restaurant, siger Restaurant Flammens direktør, Piet Klein i en pressemeddelelse.

Åbning til efteråret

Gallerierne kommer til at huse Restaurant Flammen i en stor og flot restaurant med gode parkeringsforhold tæt på.

Håbet er, at alt står klar til en Grand Opening i efteråret, hvor de første gæster kan fylde tallerknerne i den klassiske Flammen-buffet med masser af forretter, 15 forskellige slags kød, 50 salater og tilbehør og et bredt udvalg af desserter.

- Vi ruller hele vores koncept ud i Hillerød. Vi vil drive vores klassiske aftenrestaurant med vores store buffet. Derudover kommer vi til at køre vores takeaway-koncept alle ugens syv dage og får en dedikeret indgang til det for vores gæster. Sidst, men ikke mindst, vil vi servere en overdådig brunch hver lørdag og søndag. På sigt er det også planen, at vi kan levere mad ud af huset til eks. selskaber og konferencer, fortsætter Piet Klein.

Flere åbninger på vej

Står det til direktøren, er restauranten i Hillerød den første af flere nye på vej i de kommende år.

I Holstebro er forhandlinger om en restaurant meget fremskredne. Og kæden har dertil blikket særligt rettet mod en række udvalgte byer, hvor man vil sondere mulighederne for en af kædens restauranter. Det drejer sig blandt andre om de sjællandske byer Brønshøj/Husum, Søborg, Herlev, Helsingør, Køge, Holbæk og Slagelse.

- Vores undersøgelser viser, at der er plads til flere restauranter i Danmark. Vi har et gennemtænkt og klart koncept, vi kan drage nytte af i flere restauranter. Og selvom vi ikke kender en slutdato, så kommer der - heldigvis - også en tid efter corona. Vi vil gerne vise, at vi er her for at blive. Vi siger også, at Restaurant Flammen er et hyggeligt sted for alle, og skal vi leve op til det, så mener vi, at vi også skal være repræsenteret flere steder. Derfor er vi nu i gang med at sondere terrænet efter gode lejemål i en række byer, hvor vi tror, der er et stærkt potentiale for os, fortsætter Piet Klein.

arrow Restaurant Flammen har længe haft kikkerten rettet mod Hillerød
04. marts 2021 kl. 05:55 Opdateret: kl. 07:36
arrow Gallerierne: - Ny restaurant er et fantastisk match
03. marts 2021 kl. 17:57 Opdateret: kl. 15:47
arrow Her har kendt buffet-gigant åbningsplaner
03. marts 2021 kl. 09:39 Opdateret: kl. 09:39
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?